Vocational qualification in business and administration. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto. Vaatetusalan ammattitutkinto, mittatilausompelija AT. Ammatillinen koulutus on suora tie työelämään. Perustutkinto Perustutkinto sopii esimerkiksi peruskoulusta tai lukiosta valmistuville, joilla ei ole aiempaa ammatillista tutkintoa tai osaamista.

Hyvinvointi, terveys ja liikunta. Kulttuuri, kasvatus ja opetus. Liiketalous, johtaminen ja yrittäjyys. Rakentaminen, kiinteistö ja puhdistus. Koneautomaatioasentajan kädessä pysyy työväline jos toinenkin. Puualan artesaani — perinteinen käsityö ja uudet tekniikat kohtaavat. Elektroniikka-asentaja innostuu laitteista ja tietotekniikasta. ICT-asentaja innostuu laitteista ja tietotekniikasta. Leipuri-kondiittori on aamuvirkku taikinan taltuttaja.

Yksilölliset teemapolut Ammatillisissa perustutkinnoissa on laajat valinnaisuuden mahdollisuudet. Voit vaikuttaa siihen, mitä ja missä opiskelet ja miten nopeasti valmistut.

Jatko-opintomahdollisuudet — Omniasta kohti unelmia Ajaako sinua tiedonjano, uuden oppiminen, ammatissasi kehittyminen ja mahdollisuus saavuttaa omat tavoitteesi? Lähtöpotku yrittäjyyteen Omniasta Onko sinulla liikeidea?

Kiehtooko ajatus omasta yrityksestä? Kansainvälistyminen Opi uusia taitoja kansainvälisessä ympäristössä. Opintojen rahoitus Opintojen rahoittaminen ei tarvitse olla esteenä opiskelulle. Hakeminen ammatilliseen koulutukseen Ammatillisia tutkintokoulutuksia alkaa pitkin vuotta.

Voit hakea Omniaan kunkin tutkinnon sivulta. Terveydentilavaatimukset ja -suositukset Tietyillä aloilla on terveydentilavaatimuksia.

Avoimet ovet Itätuulentiellä, syksy Kulttuuri, kasvatus ja opetus. Liiketalous, johtaminen ja yrittäjyys.

Jos et löytänyt sopivaa koulutusta tai kurssia, ei hätää. Hakijan ohjauspalvelu InfoOmnia auttaa. Tervetuloa tutustumaan Omnian Kirkkonummen toimipisteen ammatillisen koulutuksen tarjontaan! Avoimet ovet Itätuulentiellä, syksy Espoon työväenopisto ja Espoon aikuislukio osallistuvat Espoo-päivän tapahtumiin järjestämällä Avoimet ovet Tapiolassa.

Ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Aikuislukion ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Kesäkuun Omnia Ajassa -uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirje jää kesätauolle ja ilmestyy seuraavan kerran elokuussa. Paikallisten toimintatapojen soveltaminen Liettuassa kiinnosti vierailijoita. Uusi yrittäjyyden oppimaisema aloittaa ensi syksynä. Tavoitteena on saada monipuolisesti mukaan toimijoita Espoon yrityksistä. Omniaan valittiin uutta opiskelijaa. Eniten opiskelijoita valittiin liiketoiminnan perustutkintoon ja sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon.

Jatkuva haku on avoinna ympäri vuoden. Omnian oppijoilla on maailman tärkein tehtävä — tehdä unelmistaan totta. Osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen. Teiniminnotalkoiden ja Superteam-innovaatioprosessin avulla koulutetaan innovaatiokyvykkäitä nuoria.

Valmistuessaan ammattiin opiskelijan tulisi löytää oma polkunsa joko Neljä kestävän kehityksen pop-up -ravintolaa palveli Espoossa toukokuun ravintolapäivänä. Healthy future -projektin viimeinen opintotapahtuma alkoi Espoossa erityisen aurinkoisessa säässä torstaina Itse opintotapahtuma oli viisipäiväinen Tutustumismatkalla Fuengirolassa, Espanjassa; aiheena yrittäjät ja yrittäjyys.

Costa del Solilla saattaa välillä lähes hämärtyä että olet ulkomailla Kurkkaa kulissien taakse —sarjassa tutustumme Omnian henkilökuntaan. Millaisia ihmisiä Omniassa työskenteleekään?

Panokaverit com leppävaaran ammattikoulu -

Yhteishaussa Omniaan valitut uudet opiskelijat. Tutustumismatkalla Fuengirolassa, Espanjassa; aiheena yrittäjät ja yrittäjyys. Omniaan valittiin uutta opiskelijaa. Kesäkuun Omnia Ajassa -uutiskirje on ilmestynyt.

Rakentaminen, kiinteistö ja puhdistus. Koneautomaatioasentajan kädessä pysyy työväline jos toinenkin. Puualan artesaani — perinteinen käsityö ja uudet tekniikat kohtaavat.

Elektroniikka-asentaja innostuu laitteista ja tietotekniikasta. ICT-asentaja innostuu laitteista ja tietotekniikasta. Leipuri-kondiittori on aamuvirkku taikinan taltuttaja. Yksilölliset teemapolut Ammatillisissa perustutkinnoissa on laajat valinnaisuuden mahdollisuudet. Voit vaikuttaa siihen, mitä ja missä opiskelet ja miten nopeasti valmistut. Jatko-opintomahdollisuudet — Omniasta kohti unelmia Ajaako sinua tiedonjano, uuden oppiminen, ammatissasi kehittyminen ja mahdollisuus saavuttaa omat tavoitteesi?

Lähtöpotku yrittäjyyteen Omniasta Onko sinulla liikeidea? Kiehtooko ajatus omasta yrityksestä? Kansainvälistyminen Opi uusia taitoja kansainvälisessä ympäristössä. Opintojen rahoitus Opintojen rahoittaminen ei tarvitse olla esteenä opiskelulle.

Hakeminen ammatilliseen koulutukseen Ammatillisia tutkintokoulutuksia alkaa pitkin vuotta. Voit hakea Omniaan kunkin tutkinnon sivulta. Terveydentilavaatimukset ja -suositukset Tietyillä aloilla on terveydentilavaatimuksia. Avoimet ovet Itätuulentiellä, syksy Espoon työväenopisto ja Espoon aikuislukio osallistuvat Espoo-päivän tapahtumiin järjestämällä Avoimet ovet Tapiolassa.

Omniaan valittiin uutta opiskelijaa. Eniten opiskelijoita valittiin liiketoiminnan perustutkintoon ja sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon. Jatkuva haku on avoinna ympäri vuoden. Omniassa on monta väylää opintoihin. Jäitkö ilman opiskelupaikkaa yhteishaussa? Tutustu Omniassa tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja löydä oma tiesi opintoihin. Yhteishaussa Omniaan valitut uudet opiskelijat. Lyhytkursseja ja luentoja kasvattajille.

Hyvinvointi, terveys ja liikunta. Kulttuuri, kasvatus ja opetus. Liiketalous, johtaminen ja yrittäjyys. Jos et löytänyt sopivaa koulutusta tai kurssia, ei hätää. Hakijan ohjauspalvelu InfoOmnia auttaa. Tervetuloa tutustumaan Omnian Kirkkonummen toimipisteen ammatillisen koulutuksen tarjontaan! Avoimet ovet Itätuulentiellä, syksy Espoon työväenopisto ja Espoon aikuislukio osallistuvat Espoo-päivän tapahtumiin järjestämällä Avoimet ovet Tapiolassa.

Ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Aikuislukion ylioppilastutkinnon koepäivät, syksy Kesäkuun Omnia Ajassa -uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirje jää kesätauolle ja ilmestyy seuraavan kerran elokuussa. Paikallisten toimintatapojen soveltaminen Liettuassa kiinnosti vierailijoita.

Uusi yrittäjyyden oppimaisema aloittaa ensi syksynä. Tavoitteena on saada monipuolisesti mukaan toimijoita Espoon yrityksistä. Omniaan valittiin uutta opiskelijaa. Eniten opiskelijoita valittiin liiketoiminnan perustutkintoon ja sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon. Jatkuva haku on avoinna ympäri vuoden. Omnian oppijoilla on maailman tärkein tehtävä — tehdä unelmistaan totta. Osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen. Teiniminnotalkoiden ja Superteam-innovaatioprosessin avulla koulutetaan innovaatiokyvykkäitä nuoria.

Valmistuessaan ammattiin opiskelijan tulisi löytää oma polkunsa joko Neljä kestävän kehityksen pop-up -ravintolaa palveli Espoossa toukokuun ravintolapäivänä.

Healthy future -projektin viimeinen opintotapahtuma alkoi Espoossa erityisen aurinkoisessa säässä torstaina Itse opintotapahtuma oli viisipäiväinen Tutustumismatkalla Fuengirolassa, Espanjassa; aiheena yrittäjät ja yrittäjyys. Costa del Solilla saattaa välillä lähes hämärtyä että olet ulkomailla Kurkkaa kulissien taakse —sarjassa tutustumme Omnian henkilökuntaan.

Categories: Juhla Valkeakoski

panokaverit com leppävaaran ammattikoulu · 06.01.2018 at 21:46

-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *