äiti poika seksi spermat suuhun

Poika nousi lauteille ja halasi äitiään, äitinsä nännit kutittivat pojan rintoja kun he halasivat, myös pojan pippeli kosketteli äitinsä klitorista. Samassa äidin emätin meni märäksi. Kiimalimaa alkoi suorastaan vuotamaan äidistä. Poika katseli haltioissaan äitinsä pillua. Poika koski äitiään etusormella häpyhuulista. Ne olivat aivan limaiset. Poika otti pippelistään kiinni, samalla kun äitinsä veti hänet jaloillaan, jalkojensä väliin.

Poika painoi pippeliään äitinsä klitorikseen, ja äiti ohjasi sitä alas päin, kohti perseenreikäänsä. Kuin koulun terveydenhoitajan hansikas, pojan pippeli luiskahti hänen äitiinsä.

Äiti piti poikansa pakaroista kiinni ja levitti niitä niin että pojan persereikä vilkkui. Pojalta tuli oitis äitiinsä, sisälle. Siis tuliko sulta jo? Poika katseli hämmentyneenä äitinsä tissejä ja paine hänen kasvoiltaan oli poissa. En pystynyt pidättelemään, -poika vastasi. Käyn soittamassa isille, ja kysyn missä kohtaa he ovat, jos meillä on aikaa, niin saat näyttää äidille kuinka nussit äitiä, -hän sanoi, vetäen lantiotaan taakse, niin että pojan pippeli pullahti hänen pillustaan ulos, kuohkean sperman saattelemana.

Äiti ei tykkää et lasket äitiin sisälle, hän torui samalla kun käveli suihkuhuoneen kaakelilattialla, johon tippui hänen kiimalimaansa, sekoittuneena poikansa lisääntymisnesteeseen. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Poika olisi ilmeisesti halunnut äitiäni mutta sai sitten serkkutyttöä. Harmi kun homma keskeytyi. Mun veljenpoika tirkisteli mua jo pojan ollessa 15 vuotias, en siitä hirveesti välittänyt vaan annoin katsella. Nyt kun on jo melkein kolmekymppinen niin tirkistelee edelleen ja tyydyttää itseään, annan edelleen katsella ja itse olen myös alkanut pitämään siitä kun tiedän hänen tirkistelevän minua.

Tämä tirkistely tapahtuu aina kesäsin kun olen mökillä joka on samalla paikkakunnalla jossa poika tai siis nyt jo mies asuu. Viimekuussa olin taas mökillä ja "poika" tuli käymään siellä.

Kahviteltiin ja lämmitin saunan. Piika meni minun ehdotuksesta ensin saunaan ja kun kävi vilvoittelemassa mennen sitten takaisin saunaan minut valtasi halu mennä myös.

Halusin näyttää itseni hänelle alasti läheltä ja nähdä hänet, olin kiihottunut ja kosteena kun menin lauteille pojan viereen. Hän yritti vaivihkaa katsella minua ja peitellä samalla kulliaan joka oli alkanut seisomaan. Kun hän meni pesulle menin myös ja tarjouduin pesemään hänen selän. Hyväilin saippuaisin käsin selkää, pakaroita ja muka vahingossa kiveksi sekä kullia.

Hän kääntyi kun kosketin kullia ja otti minut syleilyyn yrittäen suudella, käänsin pääni pois mutta aloin hyväillä kullia liikuttaen esinahkaa eestaas. Ohjasin hänen käden pillulleni. Hetken hyväiltyämme otin häntä kädestä ja talutin tuvan puolelle. Menin pöydälle selin ja pyydin häntä naimaan minua, tuntui ihanalta mutta poika laukesi ennen minua. Otin häneltä vielä suihin ja sitten uudelleen saunaan.

Outo olo tämän tapahtuneen jälkeen, irstas, hävettävä, nolo mutta kumminkin mukava. Itse 18 kesäisenä, juurikin syntymäpäivänäni, eksyin tätini, äitini isosiskon, kanssa baarista kämpälleni. Aamusella hieman kumpaakin nolotti, mutta varovaisen utelun sekä tilanteen kartoituksen jälkeen päätimme viettää krapulapäivän tutustumalla oikein perusteellisesti toisiimme.

Tuosta on aikaa jo 14 vuotta, mutta edelleen ollaan satunnaisesti seksiä harrastettu. Vaikka olemmekin parisuhteessa, kumpikin tahoillaan, niin silti pidän tätiäni ja suhdettamme kaikkein tärkeimpänä.

Tädin luokse on aina miellyttävä palata ja hän on muutoinkin hyvää seuraa. Viihdyn hänen kanssaan muutoinkin, enkä pelkästään halua vain hänen pikkuhousuihin vaikka yleensä sinne päädynkin. Olen ihastellut tätiäni yläaste ikäisestä lähtien ja nyt kun olen 30 vuotias ja täti jo yli viinkymmenen rohkenin lähestyä häntä.

Tosin humalassa olimme kumpikin. Mutta törmäsimme kapakassa ja pyysin hänet jatkoille minun luo ja pikkuhiljaa asiat eteni siihen että kourin hänen rintoja sekä hyväilin pillua. Sain nuolla ja nussia tuota herkkua, aamu oli sit vähän nolompaa molemmille mutta aion yrittää kyllä uudestaan päästä nussimaan häntä.

Jöpö 2 , Olin 17 kun muutin äitini isosiskon luo kaupunkiin opintojen takia. Tätini kanssa välit olivat aina olleet läheiset ja sitten oli luonnollista että muuttaisin hänen luokseen, kerta vielä yksin asui isohkossa asunnossa.

Ensimmäisen puolen vuoden aikana välillemme kehittyi erittäin vahva ystävyys, vietimme kaiken vapaa-aikamme kahdestaan ja nautimme toistemme seurasta. Eräänä iltana väistämätön sitten tapahtui ja ystävyytemme siirtyi seuraavalle tasolle. Asuin kaikkiaan 8 vuotta tätini kanssa ja tuon ajan olimme salaa pariskunta.

Edelleenkin, vaikka kumpainenkin eletään uusissa suhteissa, silloin tällöin tavataan salaa ja rakastellaan kiihkeästi. Tätini on elämäni nainen edelleen ja tulee sitä aina olemaan. Olin 10v kun tätini erosi ukostaan. Ja muutti hyvin lähelle siskoaan, mun äitiäni Minä sain uuden lapsen vahdin hänestä. Olin hänen luona usein yö tai viikon loppu kylässä. Mun tätini oli luonteeltaan hyvin reipas, Ja minä tykkäsin olla hänen luona loppu viikon, Hänellä oli tapana ottaa multa alapään paljaaksi, Heti kun päästiin hänen luokse.

Hän sanoi mulle, Nyt tätisi ottaa sulta alapään paljaaksi, Mutta jos kerkijät koskemaan ulkoovea saat pitää housut jalassa. Ja sitten mä rupesin juoksemaan ulkoovelle päin, Mutta tätini sai mut monta kertaa kiinni ja riisui multa alapääni paljaaksi. Tätiäni ei häirinnyt jos joku oli katsomassa meidän leikkiä. Tätini laittoi mun käteni mun selkäni taakse, Ja kävelytti mut muna pystyssä naapurin luokse, Ja sanoi naapurille että hän saa tyhjentää pojalta lastin NYT.

Ja hänen naapuri otti heti mun pelistäni kiinni ja rupesi runkkaamaan minua. Kun olin lauvennut sanoi tätini, Poika laukesi liian aikasin runkkaa uusi lasti pojalta, Ja naapuri runkkasi multa uuden lastin. Nyt oli tätini tyytyväinen minuun ja käski minua kiittämään hänen naapuriaan, Minä sanoi sille: Kiitos että tyhjensit minut.

Sen jälkeen mentiin sisälle tätini asuntoon jossa tätini riisui multa paidan pois. Ja minä olin alasti hänen luona, Hän tykkäsi että poika lapsi on alasti hänen luona, Sen jälkeen tätini sanoi mulle että hän "unohti" mun housuni pihalle, käys poika hakemassa ne nyt, Ja minä menin pihalle, Hänen naapuri oli ottanut mun housuni "talteen" Tulitko hakemaan näitä? Anna mun housuni mulle, mä sanoin sille, Kädet niskan taakse ja tule tänne, Minä katsoin selkäni taakse tätiäni joka nyökkäsi, Kuinka monta vaate kappaletta on sulla nyt, Ja naapuri laski että on alu ja päällys housut, Tätini sanoi että 2 laukausta otat pojalta nyt, Ja minä menin sen luokse kädet niskan takana.

Se vei mut sisä pihalle ja tätini seuras perästä meitä, Sen jälkeen ukko laittoi mut selälleni pöydälle ja rupesivat vuoron perään tyhjentämään minua. Kun olin tyhjä lähdettiin tätini puolelle, Ja tätini sanoi mulle että kun olet kiltti poika ja annat mun ottaa sut kiinni ennen ulkoovea niin naapurini ja minä tyhjennetään sut joka kerta.

Joo mulla oli kiva Tädin ja serkkutyttöjen kanssa. Serkut oli kaksostytöt ja mua pari vuotta vanhempia. Olin aina kesät siellä maalla hoidossa. Tytöt ja mä oltiin aina ilkosen alasti.

Kun tulin ikään jolloin kulli seisoi välillä niin tätiä hymyilytti ja kaksoset kikatti. Jossain siinä 12 v alko hormonit jyllätä ja oltiin uimaaltaalla peuhaamassa ja mulla kulli seisoi ja tytöt koitti mulkkua. Menin saunan kuistille aurinkoon kun vilutti. Kulli ei vaan laskenut ja kaksosten katselu kiihotti. Kaksoset katteli ja samassa täti yllätti.

Tokasi että tytöt tänne nyt täti näyttää miten kulli on kiva peli. Tytö tuli ja täti alko runkkaamaan mua ja sitten otti suihin. Tulin heti kuin tykin suusta. Täti imi puhtaaksi ja käski tyttöjen koittaa pippeliä. Alko taas seisoon ku kaksoset teki niinkuin tätini näytti.

Hellivät pusseja ja peppua ja vetelivät esinahkaa eestaas. Molemmat tytöt yhdessä ja täti välillä. Tytöt sai mällit suuhunsa. Talvisinkin me nuoret oltiin sisällä alasti. Telkku katsoessa mulla välillä jökötti ja täti runkkasi samalla kun katsoi tvtä. Tytöt myös pani toisiaan Nokian kumipampula.

Panna ei saanut ku pyllyyn ennenkuin tytöillä oli ehkäisypillerit. Osasivat huuhdella pyllyreijän puhtaaks ja sit pili sisään öljyn kera. Minä tulin ja tytöt tuli. Toinen tytöistä tulee vieläkin mun luo kylään pari kertaa kuussa jotta saa pyllyyn kun sen ukko ei suostu pyllypanoon. Runkkausta, suihin, pilluun ja pyllyyn.

Välillä sisko on mukana. En oo vaivautunut hankkimaan vakkari tyttöystävää ku monet naiset suomessa on niin estoisia. Jos seisoo ni ei tiedä mitä tekisivät ja seksuaalisuus on vierasta. Oman kehon tuntemus on nollissa ja aikkea hävetään. Onneks on kaksostytöt ja pari ulkomaalaista oikeesti kiimasta nuorta pillua. Ihan hyviä tarinoita, mutta veikkaanpa fantasioiksi suurinta osaa. Jotenkin uskon, että sanaa 'irstas' ei käytä yksikään nainen ja miehistäkin vain ne liikaa pornolehtiä lukeneet.

Eipä sillä, itsellänikin oli kauan sitten läheltä piti -tilanne 'serkkuni tädin' kanssa, mutta eipä siitä sen enempää. Minulle tuli tästä viestiketjusta omat muistot mieleen. Itse tirkistelin nuorena usetin tätiäni ja tyydytin itseäni. Täällä on puhuttu paljon nykymenosta ja siitä, että tällaiset suhteet ovat nykyään yleisiä.

Voi se olla niinkin, mutta osattiin sitä ennenkin. Minä kuulin vasta vähän aikaa sitten isäni siskolta, millaista elämä oli isän kotitalossa sota-aikaan. Isä oli siis syntynyt ja hänen siskonsa Sota-aikana lähes kaikki kylän miehet, isoisä mukaan lukien, olivat rintamalla tuolloin.

Kotitilaa oli hoitamassa isoäidin lisäksi ainoastaan isäni tuolloin vuotias poika ja hänen nuorempi siskonsa. Se oli kuulemma kovaa työtä, ja sota-aika oli muutenkin aika kovaa aikaa.

Silloin ei jäänyt aikaa huvittelulle, eikä sitä olisi edes hyväksytty. Silloin tehtiin vain töitä ja pysyttiin kotitilalla. Sisko sanoi minulle, että isä silloin vuotias poika oli kova tekemään töitä ja kaikki miesten työt talossa niinä vuosina, kun isä oli rintamalla. Se oli jatko-sodan aikaa, kun sisko löysi talon takaa tunkiolta Tammer-tehtaiden valmistaman, käytetyn kohdomin.

Tammer-tehdas oli tehdas, joka sodan aikana valmisti kondomeita. Sisko oli kovasti ihmetellyt asiaa, sillä isä ei ollut käynyt lomilla rintamalta kuukausiin.

Sisko oli joskus öisin herännyt siihen, kun isä oli noussut ylös ja lähtenyt johonkin isä ja sisko olivat nukkuneet tuvassa, äiti salin puolella , mutta ei ollut kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, olihan kyseessä isoveli. Nyt pienen tytön uteliaisuus oli herännyt, ja hän päätti selvittää mihin isoveli öisin meni. Seuraavan kerran kun isä yöllä oli noussut ylös ja lähtenyt tuvasta, oli sisko seurannut häntä salaa.

Isä oli hiipinyt yöllä salin puolelle, sinne missä äiti oli nukkumassa. Äiti oli raottanut vilttiään ja päästänyt isoveljen pujahtamaan viereensä. Pikkusisko oli salaa katsellut oviaukosta, miten salin sängyllä oli tehty "aikuisten asioita". Ja taas oli seuraavana päivänä ilmestynyt tunkiolle käytetty Tammer-tehtaan kondomi. Sisko ei koskaan ollut kysynyt isältäni mitään tästä asiasta, mutta huomasi että isä vieraili salissa äidin vieressä useina öinä viikossa.

Joskus, kun sisko kuunteli oikein tarkkaan, kuului sieltä hiljaisia voihkaisuja ja sängyn narinaa, mutta muuten öinen talo oli hiljainen. Jälkeenpäin ajateltuna asia oli ihan selvä; isoveli kävi öisin rakastelemassa äidin kanssa. Se kai oli sota-aikana yleistä, jos sitä ei tehnyt kotirintamalle jääneet miehen tai sotilaat, niin joku muu teki sen.

Ihmisiä inhimillisine tarpeineen he olivat sota-aikaankin. Iso-isä ei koskaan palannut rintamalta Summa vei hänet , joten tästä asiasta ei koskaan keskusteltu.

Tämä isän siskon kertoma tarina avasi minullekin ihan uuden ajatusmaailman, sillä muistan isän vierailleen aika usein lapsuudessani kotitalossaan äitinsä luona. Isoäiti ja isä ehtivät kuolla ennen kuin koskaan ehdin kysyä asiasta, jäljelle jäi vain isän siskon kertomus.

Kyllä todellakin tämä on tulevaisuutta ja arkipäivää, mikä estäisi nauttimasta jos molemmat haluavat? Kyllähän tämä on arkipäivää meidän lahkossamme. Sinun "lahkostasi" en tiedä mitään, eikä edes kiinnosta. Minä ja äiti olemme ihan tavallisia ihmisiä, emme kuulu edes kirkkoon. Meidän erottaa tavallisista perheistä vain se, että me panemme keskenämme.

Ihan vapaasta tahdosta, molempien halusta. Enpä ole koskaan kuullut kenenkään valittavan että saa liikaa pillua, joten mitä pahaa tässä on? Ei todellakaan ole pahaa, vaan hyvää roppakaupalla.

Voisin "adoptoida" jonkun ihanan täysi-ikäisen pojan itselleni, omaa kun ei ole. Täälä olis kiinostunut poika sinulle ; missä päin suomea olet? Lähetä viestiä juke suomi Lähetä löylykauha perseesees homo runkkari. Meillä on sen verran pieni kämppä, että nukun äidin kanssa samassa sängyssä. Äidillä ei kai oo yksinhuoltajana varaa ostaa isompaa kämppää täällä Helsingissä. Me muutettiin tähän pieneen yksiöön sen jälkeen kun äiti ja isä eros 5 vuotta sitten, eli siitä lähtien me ollaan nukuttu samassa sängyssä.

Eihän siinä aluksi ollu mitään ihmeellistä, mutta vähitellen äidin vieressä nukkuminen alkoi tuntua aika jännältä. Kalu pyrki väkisinkin pystyyn öisin, ja salaa runkkailin kun kuulin että äiti nukkui. Vähitellen aloin tulla yhä rohkeemmaksi, muka vahingossa unissani pyörähdin niin että kosketin äitiä. Ei äiti siitä tuntunut välittävän. Sitten aloin pyörähtämään niin, että housuissani seisova kalu kosketti äitiä.

Aluksi äiti vetäytyi kauemmaksi, mutta muutaman yön jälkeen se ei enää tehnyt niin. Mä olin aluksi nukkunut alushousut ja paita päällä, mutta sitten rupesin nukkumaan alasti. Äiti taisi ihmetellä sitä, muttei kumma kyllä sanonut mitään. Sillee oli helpompaa kierähtää äitiä vasten ja antaa kullin koskettaa häntä. Eikä äiti enää menny kauemmaks. Äiti oli yleensä nukkunu yöpaita ja pikkarit päällä, mutta sitten kerran se tuli nukkumaan pelkässä yöpaidassa. Arvaatte kai että kullini seisoi kuin kanki.

Odottelin puolisen tuntia että äiti olisi nukahtanut, ja samalla luuli että minäkin olisin. Sitten käännyin taas äitiä kohti. Äiti nukkui kyljellään, kylki minua kohti ja toinen jalka vähän koukussa. En tiedä miksi, mutta sen yöpaidan helma oli kohonnut vähän niin että kun pyörähdin, kullini kosketti äidin pakaroita. Mä luulen että kullin kärki painui pakaroiden väliin, en tiiä sillä mä tulin samantien. Roiskin spermani äidin pakaroille.

Se oli noloa, mutta kumpikaan ei sanonut mitään, kierähdin vain takasin selälleni ja yritin nukkua. Äiti ei kääntynyt, mutta kuulin hengityksestä että se oli hereillä. Aamulla siitä ei puhuttu mitään, mutta kun tuli ilta ja me mentiin taas nukkumaan, huomasin että äiti oli taas pelkässä yöpaidassa, ilman pikkareita.

Mäkin pujahdin alasti sänkyyn. Taas sama homma, odoteltiin hetken muka nukahtamista, ja sitten taas kierähdin kyljelleni. Äiti oli samassa asennossa kuin eilen, kyljellään ja jalka vähän koukussa. Tällä kertaa mä kuitenkin yllätyin, sillä kun kullini kosketti äidin pakaraa, tarttui äiti kädellään kullistani kiinni ja ohjasi sen pilluaan vasten. Ei tarvinnut sen enempää pyytää, työnsin kullin saman tien äidin pilluun. Se liukui helposti äidin märkään pilluun. Se oli sillä selvä, en ehtinyt tehdä kuin muutaman työnnön, kun tulin.

Äiti antoi mun purkautua sisäänsä. Hämmästyneenä kierähdin selälleni ja mietin mitä just oli tapahtunut. Äiti makasi kyljellään, hengitti raskaasti, meistä kumpikaan ei sanonut mitään. Siitä se sitten lähti. Aluksi me nussittiin tuolla lailla, pimeässä ja vähän sillee ettei sanottu mitään tai katsottu toisiamme. Ne ensimmäiset panot tapahtui kaikki takaapäin, peiton alla ja pimeässä. Lusikka-asento oli aika kiva. Sitte se vähitellen muuttui, rupesimme naimaan ihan normaalisti, kaikista asennoista ja valot päällä.

Enää me ei todellakaan ujostella, pannaan ihan vapautuneesti valloilla tai ilman, vaatteet päällä tai alasti. Onneks äidillä ei ollu varaa isompaan kämppään. Jos me ei oltais nukuttu vierekkäin joka yö, tätä ei kai olis tapahtunut.

Tai sitte olis, en tiedä. Työnnä löylykauha perseesees kaappihomo runkkari. Samassasängyssä, paljon iloa teille toisistanne! Aluksi se haittasi mua, enää ei todellakaan haittaa. Meidän nukkumajärjestelyt on ihan täydelliset. Surkee keskusteluaihe, eikö teillä ole parempaa tekemistä kuin kirjoitella tällaisia? Mä jouduin vähän aikaa sitten todistamaan tällaista, eikä se ollu todellakaan kivaa katseltavaa.

Ei ainakaan, jos se on oma poikaystävä, joka nussii äitiään. No, siitä tuli samalla entinen poikaystävä. Sama jätkä, joka oli nussinut mua, pani äitiään, hyi hitto. Ja se vanha lumppu näytti kyllä nauttivan, ja jätkä kanssa.

Oli sen näköistä panemista, että ei ollu ensimmäinen kerta. Mä olin kyllä epäilly jotain, niin hyvät välit niillä oli tuntu olevan, mutta empä mä silti tällaista epäillyt. No, nyt kun se tuli nähtyä, niin meidän juttu loppu saman tien. Heippa äidinnussija, toivottavasti äiti antaa paremmat kyydit. Ymmärrän kyllä että ottaa pattiin, tuota sun ei olis pitäny nähdä. Toisaalta, se ei ole sulta pois, se suhde on ihan eri juttu kuin sinun kanssasi. Äidin ja pojan suhde on jotain paljon enemmän kuin muut suhteet, ei sen kanssa edes kannata yrittää kilpailla.

Anna panna vaan, ei ole sulta pois. Mua voi kai hyvällä syyllä sanoa äidin-nussijaksi, eikä se haittaa mua. Mä olen pannut äitini kanssa jo melkein neljä vuotta, aina siitä kesästä lähtien kun täytin Isääni mä en oo koskaan edes nähnyt, niin kauan kuin mä muistan me ollaan asuttu kaksin. Me ollaan aina oltu läheisiä, ja viimeiset neljä vuotta siis muutenkin kuin vain tavallisesti.

Mä en ole varma kumpi oli silloin aloitteellisempi, minä vai äiti, kai me molemmat oltiin. Yksinhuoltajana äiti kai jotenkin halus erityisen paljon huolehtia musta, ja mä oon kyllä aina ollut kiinnostunut äidistä, siis niin kauan kun muistan jotain ymmärtäneeni naisista. Kyllä mua kiinnostaa myös oman ikäiset tytöt, mutta äidin kanssa se on aina ollut helpointa. Me pantiin siis ekan kerran jo neljä vuotta sitten, kesälomalla kun äiti oli vähän humalassa, ja siitä lähtien me ollaan nussittu säännöllisesti.

Se säännöllisyys ja panemisen helppous tekee siitä niin kivaa. Melkein kuin me oltais naimisissa, siis että äiti antaa mulle pillua melkein aina kun haluan, ja tietenkin toisinkin päin. Kyllä mäkin panen äitiä aina kun se niin haluaa. En mä varmaan osaa selittää tätä oikein, eikä sen niin väliä. Oon 20v jätkä ja nussinu äitin kans jo pari vuotta. Ne eros iskän kans ku olin jotai 16v ja nyt asun äitin kans ku täältä lyhyempi matka kouluun.

Musta se on ihanaa kun se opetti mua alkuun ja nykysin pannaan useesti viikossa. Nuorempana nuuskin ja mälläsin sen alkkareihin ; varmaan huomas jo sillon et kiinnostaa. Ekan kerra oltii mun 18v synttäreillä, kun otettiin alkoholia ja juteltiin kaikkee ja tuli puheeks seksi. Sen jälkee kynnys madaltunu ja kumpi tahaan ehottelee nykyää. Oltiin tos viikko sitten mutsin enon luona yötä, kun oli asiaa eri kaupunkii ja mutsia alko panettaa.

Se pyys yöllää lykkii ja olin sen haarojen välis panemassa ja mutsi selällää sängyllä just kun enon vaimo tuli tuomaa sinne jotai pyyhkeitä.. Se oli vaa et sori ja aamulla hieman hiljaiset tunnelmat ; mut toisaalta mua kiihottanu aina vaan kiinnijääminen.

Hurraa meille kaikille, jotka olemme joskus jääneet kiinni tästä. Se on itse asiassa ihan makeeta. Mä jäin kiinni äidin kanssa panemisesta viime kesänä. Mä en yhtään muistanut, että oltiin sovittu että mun kaveri tulee mopolla meille illalla.

Panin äitiä yläkerrassa takaapäin sen omalla sängyllä, kun kaveri oli tullut meille. Se oli ihmetellyt miksei mua näy pihalla, ja tullut sisälle meillä on aina ovet auki täällä maalla.

Se oli kiivennyt yläkertaan ja nähnyt miten mä panen äitiä takaapäin äidin makkarin sängyllä. Mä tai äiti ei huomattu sitä. Se oli ottanut lyhyen videopätkän ja näytti mulle sen sitten myöhemmin. Kaveri ei ollut mitenkään hämmästynyt tai muuta, se sanoi vaan että näytti aika irstaalta. Niin näytti, kun näin sen saman videopätkän. Irstaisuus on hyvän seksin paras mauste. Äiti ja poika -seksi on irstauden huippu, todellista insestin nautintoa.

Ettekö tosiaan saa ketään naista kirjoittamaan tänne oman tarinansa? Kiva lukee näitä juttuja täällä palstalla, varsinkin kun tietää että suurimmalla osalla teistä ei oo edes aavistusta, miten kivaa seksi äidin kanssa on.

Minä koitin, kauan sitten kun olin parikymppinen ja kännissä. Se oli juhannus, jota olin tullut viettämään mökille. Mulla ei juuri sillä hetkellä ollut tyttöystävää ja vanhemmat pyysi mökille jussiksi, joten mikäs siinä.

Se oli vähän tyhmä juttu, juotiin kaikki aika paljon viinaa ja saunottiin. Isä sammui ekana, joskus ennen puolta yötä. Minä ja äiti jatkettiin tissuttelua ja maailman parantamista, ja kännissä kun oltiin, jutut meni aika härskeiksi. Kännissä ei oo kaikkein terävimmillään, joten lopulta se johti siihen, että mä ja äiti nussittiin nurmikolla. Se oli sellainen aika pikainen pano, mutta ihan loppuun asti kuitenkin viety, ja ilman kumia.

Se jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi panoksi äidin kanssa, aamulla meitä molempia hävetti sen verran ettei siitä koskaan puhuttu. Ihan kiva juhannusmuisto kuitenkin. Sattuuhan näitä "paremmissakin piireissä", lipsahduksia. Usein miten siihen kai liittyy viina, vähän kännissä söhelletään ja sitten tehdään jotain, mitä ei ollut tarkoitus tehdä. Mulle kävi niin luvun alussa.

Ihan aluksi on pakko sanoa, ettei todellakaan ollut tarkoitus panna äitiä, siinä vaan kävi niin. Liikaa patoumia, paljon viinaa ja sopiva tilaisuus Kännissä sattuu ja tapahtuu. Mä olin silloin 25 ja muuttanut jo pois kotoa, asustelin omassa kämpässä ihan eri paikkakunnalla kuin äiti. Me oltiin saatu kutsu erään äidin sukulaisen häihin Jyväskylään. Mua ei olisi innostanut koko juttu, mutta äiti puolittain pakotti mut sitten sanoen että hän menee ja olisi epäkohteliasta jos en tulisi.

Niinpä mä suostuin, ja me tavattiin Jyväskylässä. Koska meillä molemmilla oli aika pitkä matka Jyväskylään, äiti oli varannut meille hotellin yöksi. Me tavattiin hotellilla ennen kirkkoa, vaihdettiin huoneessa juhlavaatteet päälle. Jo siinä mä huomasin, että olipa äiti vielä hyvän näköinen. Olinhan mä joskus teininä haaveillut äidistä, mutta ei se koskaan ollut johtanut mihinkään ja se oli unohtunut.

Itsestään huolta pitänyt, vähän oli vuotias nainen nyt vaan on aika hyvän näköinen, varsinkin jos se juoksentelee ihan vapautuneesti samassa hotellihuoneessa sun kanssa pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena, meikkaa ja vaihtaa ylleen juhlavaatteet.

Täytyy tunnustaa, että hämmästyin miten hyvältä äiti näytti. Kirkkotilaisuus oli ihan ok, ja sen jälkeen mentiin juhlapaikalle, jossa oli ne normaalit leikit, syömiset ja tietenkin juomiset. Mä en tuntenut siellä oikeastaan ketään, joten vietin aikaani aika paljon äidin seurassa, ja boolimaljan. Juhlien jälkeen tuli ne pakolliset jatkot niin että kun me joskus yöllä palattiin hotellille, oltiin molemmat humalassa.

Huoneessa me ei ihan heti menty nukkumaan olis kai pitänyt vaan otettiin vielä minibaarista viiniä ja juotiin sitä. Äiti riisui jossain vaiheessa juhlavaatteet pois ja oli pelkissä alusvaatteissa. Enhän mä voinut olla katselematta sitä, ja äiti kyllä huomasi sen.

Homma eteni jotenkin kiusoitteluun mitäs katselet vanhaa äitiäsi, ei ole mitään katsottavaa Kunnon känni, alusvaatteisillaan olevan naisen vartalo sylissä, hotellihuone, kulli kovana, kyllä siinä hetkessä unohtui että se oli oma äiti. Äiti ei mitenkään vastustellut kun suutelin sitä ja hyväilin sen vartaloa. Se oli menoa, kumpikaan ei kysellyt mitään. Menimme sänkyyn ja panimme. Täytyy sanoa että se oli todella hyvä pano.

Siinä oli niin paljon latausta, ettei se edes kestänyt kovinkaan pitkään. Hetken mietin voinko tulla äidin sisään ei ollut kortsua , mutta ihan vaan hetken. En mä olisi voinut poiskaan sitä vetää, niinpä tulin äidin sisään. Me makailtiin sylikkäin hetken eikä puhuttu mitään. Molemmat tais miettiä että mitä h.. No, mun kulli oli vielä äidin sisällä, joten rupesin naimaan uudestaan. Sillä kertaa se kesti pidempään, ja me vaihdettiin asentojakin välillä.

Mä pyysin äitiä välillä kääntymään polvilleen niin että sain panna takaapäin, ja sitten taas välillä käännyttiin. Se oli todella hyvä pano, äiti oli aika äänekäs ja mä nussin oikein kunnolla niin että koko sänky heilui.

Mä tulin uudestaan äidin sisään, tällä kertaa takaapäin. Jossain vaiheessa yötä me nukahdettiin, tai oikeastaan sammuttiin. Aamulla meitä molempia taisi vähän hävettää, sillä me ei puhuttu yöstä mitään.

Aamupalapöydässä oli muitakin häissä olleita, ja kun ne kyseli miten ilta oli mennyt, niin sanottiin vaan että ihan kivasti ja mentiin aikaisin nukkumaan. Me ei olla sen jälkeen naitu, tai puhuttu siitä mitä tapahtui. Se oli vain sellainen hetken huuma, tilaisuus jota ei voinut jättää käyttämättä.

Huomasin vappuna, että äidillä on silikonit. Enpä ollut sitä ennen tiennyt, vaikka olin vähän ihmetellyt että miten hänen ikäisellä naisella voi olla niin isot ja pystyt rinnat. No nyt se selvisi, silarit tuntuu käden alla kun rintaa puristaa. Aika makee juttu, mä olin kuvitellut että äiti on luomu, mutta se onkin jossain välissä laittanut rintansa.

Ei taida peräkammarin aikamiehet saada muuta naista kuin äitiään. Hyi helvetti, miten sairasta porukkaa!! Kyllä saa, tosin ei ne lukiotytöt vielä paljoa ymmärrä panemisesta. Se on sellaista räpellystä. Onneksi äiti osaa naida kunnolla ja pitää siitä, kun sitä nussia ihan huolella. Musta se on ihan ok, jos se sopii molemmille eikä loukkaa ketään.

Äiti on eronnut eikä sillä ole uutta miesystävää, ja mä en todellakaan kerro siitä satunnaisille tyttöystävilleni. Tää on vaan parantanut mun ja äidin suhdetta, me ollaan tosi läheisiä nykyään ja tehdään hyvää toisillemme.

Aika harva kai voi sanoa että on nainut orgasmin omalle äidilleen, ei kai siinä voi olla mitään pahaa? Tulevaisuuttapa hyvinkin, ainakin viikonlopun perusteella.

Pari kuukautta sitten panin äidin kanssa. Se oli tulosta aika pitkästä jännityksestä meidän välillä, mutta ei silti ollut mikään suunniteltu juttu. Äiti on jo pari vuotta ollut yksinhuoltaja ja me asumme kaksin pienessä kerrostalo -kaksiossa. Minä kirjoitin lukiosta viime vuonna, mutta opiskelupaikkaa ei ole vielä löytynyt, joten vietän välivuotta ja asun vielä kotona.

Se eka kerta tapahtui melkein vahingossa, olimme molemmat melkoisessa kännissä sinä iltana. Olin ollut kavereiden kanssa baarissa ja kun tulin kotiin, äiti oli vielä hereillä.

Äiti oli viettänyt illan televisiota katsellen ja oli siinä samalla juonut pullollisen valkoviiniä. Äiti oli aika kännissä, mutta niin olin minäkin. Istahdin äidin seuraan ja me otimme vielä lisää viiniä. Känni ja pieleen mennyt baari-ilta kai johti siihen, että estoja ei juurikaan ollut ja istuskelutamme hetken huomasin, että kulli seisoi kovana, halusin pillua.

Äitikin huomasi sen, eikä oikeastaan mitenkään estellyt minua kun ryhdyin vähitellen hyväilemään häntä. Siinä vaiheessa kun käteni oli äidin haarojen välissä tiesin, että ilta päättyisi äidin sänkyyn. Niinhän siinä sitten kävi, ilta päättyi siihen että panimme äidin sängyllä. Se oli sellainen nopea kännipano takaapäin, enemmän kiimaa kuin tunnetta.

Nussittuamme menin vähin äänin omaan huoneeseeni nukkumaan, eikä aamulla asiasta puhuttu mitään. Pari kuukautta meni eikä me tehty enää mitään sellaista, oltiin ihan normaalisti. Fiksumpi olisi kai jättänyt asian siihen, mutta mä halusin lisää, uudestaan ja jotenkin musta tuntui, ettei äitikään vastustaisi.

Pari kuukautta mä tosiaan jaksoin odotella, sitten päätin tehdä asialle jotain. Päätin viettää äidin kanssa lauantai-illan kaksin kotona, vähän viiniä ja mukavaa yhdessäoloa.

Se oli täysi menestys. Kun ehdotin asiaa äidille, äiti suostui heti. Ei me tietenkään panemisesta puhuttu, mutta molemmat tiesi että siihen oli tarkoitus päätyä. Minä ostin vähän viiniä iltaa varten, ja sitä me sitten juotiin ja kateltiin telkkaria.

Viimeksi äiti oli ollut pukeutuneena pelkkään kylpytakkiin, mutta nyt äiti oli laittanut ylleen kivan kesämekon. Muutaman lasillisen jälkeen äiti meni saunaan. Odottelin hetken ja menin sitten ihan muina miehinä perässä, yleensä me saunotaan erikseen. Äiti ei sanonut mitään, mulle jäi sellainen kuva että se oli odotellut mua saunaan.

Totta kai alastoman äidin näkeminen sai kaluni kovettumaan, ja äitikin huomasi sen. Saunominen muuttui hyväilemiseksi äiti runkkasi mun kullia ja mä suutelin sitä ja hyväilin sen rintoja , ja aika nopeasti me mentiin yhteisen suihkun kautta äidin makuuhuoneeseen. Tällä kertaa me ei oltu läheskään niin kännissä kuin silloin ekalla kerralla, joten paneminenkin tuntui aika paljon paremmalta.

Äiti tuntui todellakin olevan aika puutteessa ja oli todella halukas. En mä osaa sanoa kauanko me naitiin, mutta kun tulin viimein äidin sisään, se tuntui todella hyvältä. Äiti ei tuntunut saavan tarpeekseen, niinpä me hetken kuluttua otettiin uudestaan. Välillä äiti ratsasti mun päällä, välillä mä panin sitä lähetyssaarnaajasta tai takaapäin. Toisen orkun jälkeen oli pakko levätä vähän. Me noustiin ylös ja puettiin päälle.

Vähän syötyämme me jatkettiin telkkarin katsomista ja juotiin loput viinit. Illan päätteeksi me mentiin taas äidin sänkyyn, sillä kertaa me oltiin jo humalassa ja seksi oli sen mukaista, pitkää ja ilman minkäänlaisia estoja, vai mitä mieltä ootte siitä panin välillä äitiä rintojen väliin ja sitten taas jatkettiin pilluun panemista.

Äiti osasi kaikenlaisia asentoja, muun muassa sen että nosti jalat mun harteille ja oli ihan linkkuveitsenä kun nussin lähetyssaarnaajassa.

Sen yön nukuin äidin vierellä, ja kun me aamulla herättiin, ei kumpikaan ollut mitenkään hämillään. Sunnuntaina me ei enää pantu, mutta musta silti tuntuu että tää ei todellakaan jäänyt tähän, sen verran hyvältä se oli molemmista tuntunut. Niin että toivottavasti tulevaisuutta.

Mulla ei varsinaisesti ollut fyysistä kontaktia äidin kanssa. Monesti kurkin hänen makkarinsa oven raossa kun äiti tyydytti itseään sormin ja dildolla. Taisi tietää että katselen kun aina jätti oven raolleen. Luulen että kävi myös katselemassa kun itse runkkailin huoneessani.

Saunottiin yhdessä ja siellä tuli aina vilkuiltua äidin jalkoväliä. Istui jalat koukussa ylälauteella jalat pikkasen levällään siten että tavara loisti hyvin. Kun äiti huomasi että katselen levitti jalkojaan entisestään ja näkymät paranivat. Jälkikäteen harmittanut miksen tehnyt aloitetta äitiä kohtaan. Ties vaikka olis päässy lähikontaktiin. Kuka jättää tuollaisen tilaisuuden käyttämättä? Ihan selvä juttu, sinulla olisi voinut olla todella hauskaa äitisi kanssa. Runkkailette niin että toinen näkee, ja saunotte yhdessä Onneksi minä en tehnyt tuota samaa virhettä.

Nainen joka harrastaa seksiä pojan kanssa on tosi seksikäs koska seksinälkäinen nainen on seksikä. Olisi hienoa päästä panemaans sellaista naista joka panee poikansa kanssa koska sellainen nainen on todella seksikäs Kun en kuitenkaan pääse niin kyselen kainlaista, jotta voisin edes kuvitella. Tiedättekö kiihottaako äitiänne se että on oman pojan kanssa tai miten äitinne kokee asian verrattuna muihin miehiin?!

Onko kukaan nainut äitiään siten että kumpikaan EI ole ollut humalassa kun tuntuu että kaikki ovat olleet humalassa? Mitä kaikkea äitinne on opettanut teille seksistä? Liittyykö äidin kanssa panemiseen jotain tunteita verrattuna siihen, että olisi joku muu nainen? Kuinka monen äiti pitää ratsastamisesta?

Tuleeko äitinne koskaan oma-aloitteisesti vaikkapa syliin ja ottaa kullin sisäänsä? Jos asutte kaksistaan, niin oletteko koskaan koton kaksistaan alasti tai edes äitinne? Pukeutuuko äitinne koskaan seksikäästi kotana kiihottaakseen teitä ja jos pukeutuu niin millä tavalla? Minkälainen karvotus äidillänne on? Jos käytte saunassa yhdessä, niin tapahtuuko saunassa jotain vain meneekö saunominen normaalisti vain saunomisena? Harrastatteko suuseksiä eli antaako äitinne nuolla ja onko opettanut nuolemista ja jos on niin miten?

Mistä äitinne pitää kaikkein eniten? Antaako äitinne teille joskus pelkkää käsihoitoa? Kuinka usein äitinne haluaa seksiä et siis sinä vaan äitisi? Minkä ikäinen äitisi on ja minkä ikäinen sinä olit kun aloitte sekstailemaan? Kiihottuuko äitinne rintojen hyväilystä eli esim. Onko äitinne sanonut mitään mielipidettä kullinne koosta? Minkälainen äitinne muuten on ja minkälaiset välit teillä on? Onko kyse vain seksistä vai onko teillä muutenkin välit parantuneet seksin myötä eli miten arkielämä on muuttunut tai äitinne käytös tai suhtautuminen teihin on muuttunut seksin myötä?

Minkä näköinen äitinne on pitkä, lyhyt, hoikka, tukeva, urheilullinen vai ei, pukeutuu yleensä seksikkäästi vai ei jne.

Miksi luulet että äitisi haluaa sinua eli oletko komea, iso kalu vai kelpaako kuka vain? En tiedä, sen tiedän että minä kiihottavaa äitiä. Se on tullut selväksi näiden muutaman vuoden aikana. Ei me viikolla olla kännissä, ja silti me nussitaan.

Ei viina siihen liity, paitsi silleen että tietenkin pienessä kännissä meitä molempia pakettia enemmän. Me ollaan opetettu molemmat toisiamme. Äiti on kai opettanut sitä, miten naista huomioidaan ja ollaan helliä, minä sitä, miten seksi voi olla spontaania ja tapahtua ihan hetkessä, ilman suunnitelmaa.

Liittyy, ei sitä voi kieltää. On ihan eri juttu panna äidin kanssa, kuin bileissä jonkun luokkakaverin kanssa. Jotenkin se, että oma äiti huutaa onnesta on paljon kiihottavaa paa kuin se, että se on joku ihan muu. Ainakin minun äiti pitää ratsastamisesta, aika usein äiti tulee minun päälleni ja ottaa minut sisäänsä.

Ei me olla alasti, paitsi nukkumaan mennessä ja tietenkin saunassa. Kyllä meillä muuten on vaatteet yleensä päällä. Tottakai pukeutuu, äiti tykkää käyttää seksikkäitä alusasuja ja stayuppeja. Muutenkin äiti tykkää pukeutua naiselliset, ei oo mitenkään mummomainen.

Tää on varmaan joku fetissikysymys, mutta ihan normaali, lyhyeksi ajettu tumma häpykarvoitus. Sellainen, että häpyhuulet näkyy, ei mikään turkislakki. Kyllä me ollaan näiden muutaman vuoden aikana käyty yhdessä alasti saunassa, melkein joka viikko. Joskus se johtaa sänkyyn, ei aina, riippuu vähän tunnelmasta.

Antaa äiti nuolla, ja ottaa suihin, ihan loppuun asti. Olen onnistunut muutamia kertoja nuolemaan äidille orkun, ja äiti on aika monta kertaa antanut mun tulla suuhunsa. En tiedä, aika usein meidän panot päättyy siihen että äiti haluu takaa, eli kai se pitää takaapäin panemisesta. Eipä oikeestaan, kyllä se on ainakin tähän asti aina johtanut panemiseen.

Kyllä me halutaan ihan yhtä aikaa, mutta jos kysyt sitä miten usein äiti tekee aloitteen, niin ehkä kerran viikossa.

Riippuu vähän viikosta ja tunnelmasta. Äiti oli 44, omaa ikään en viitsi sanoa, lukiossa kuitenkin. Äidillä on aika herkät rinnat, se pitää niiden hyväilemisestä ja imetyksestä.

Aika usein ihan naidessakin mä imen äidin nännejä, se tekee äidille hyvää. Ei ole, mutta taitaa se olla ihan riittävän iso, ainakin siitä päätellen miten tiukalta äiti tuntuu, ja miten se nauttii. Meillä on tosi hyvät välit. Ehkä mä oon nykyään enemmän tasavertainen äidin kanssa, se kuuntelee mun mielipiteitä. Meidän välit lähen tosi paljon sen jälkeen kun me ruvettiin panemaan, mutta ollaan me silti edelleen äiti ja poika.

Äiti on kai ihan tavallinen nelikymppinen nainen, mua 10 senttiä lyhyempi ja parikymmentä kiloa kevyempi. Äiti on about ja painaa kai 60 kg. Ihan normi kuntoilija eli suht kiinteä ja isorintainen nainen. Äidillä ei oo mahaa, kiitos kuntoilun.

En tiedä, kyllähän äiti miehiä saisi, mutta kyllä se nauttii meidän seksistä, siitä oon varma. Kumpi teistä teki aikanaan ensin aloitteen seksiin?

Minkälaisissa tilanteissa äitisi tulee ratsastamaan? Tuleeko äitisi joskus spontaanisti kuten vaikkapa kun istut olohuoneen sohvalla? En oikein ymmärrä, että äitisi käyttää kotona stayuppeja, koska niiden kanssa pitää käyttää hametta, jotta ovat seksikkäät ja hame taas on erittäin hankala kotona.

Vai käyttääkö äitisi tosiaan hametta kotitöitä tehdessä? On aika jännittävä tunne, kun äiti haluaa seksiä. Se tuntuu kivalta, kiihottavalta. En mä ole koskaan edes ajatellut, ettei äitiä kiihottaisi se, että se panee mun kanssa. Kyllä sitä kiihottaa, usko pois, sen kyllä huomaa. Sitä mä en tiedä, kiihottaako äitiä jotenkin erityisesti se, että mä olen sen poika.

En tiedä, voi olla, mua ainakin kiihottaa se, että saan panna äidin kanssa. Tottakai me ollaan pantu niin, ettei me olla humalassa, ei kai kukaan koko ajan ole kännissä? Tässä muutamassa vuodessa on tietenkin ollu juhlia ja sellaisia, jolloin me ollaan oltu ainakin vähän kännissä ja naitu, mutta kyllä me suurimman osan ajasta ollaan oltu iahn selvin päin ja silti naitu.

Ei äiti ollut mun ensimmäinen pano, aika kaukana siitä, joten ei äiti ole mitään ihmeellistä mulle opettanut. Jotenkin meillä vain kaikki natsaa ja halutaan samoja juttuja ja ne tuntuu hyvältä, ei siihen sisälly mitään opettamista kummaltakaan.

Nyt vuotta myöhemmin, tuo samainen sukurutsa esiintyy alueella paitsi geeniperimässä erilaisina sairauksina, myös tunteita. Erään perheen poika oli näin kesälomien aikaan alkanut tarkkailemaan äitiään.

Nykyisessä liimattalassa sijaitsevassa omakotitalossa poika kaivoi likapyykkikoria jonne hänen äitinsä oli heittänyt pikkuhousunsa kun meni saunaan. Poika löysi ne ja nuuhki. Saunassa kuului sihaus kun kiukaalle lensi vettä jota pojan äiti heitti kiulusta.

Poika pyöritteli nenänsä edessä mustia pitsisiä stringejä ja veti niitä nenäänsä kuin kokaiinia. Muu perhe oli mennyt käymään jyväskylässä. Äiti oli ottanut hiukan tummaa rommia ja lämmittänyt saunan, koska oli vilustunut. Tuleppas tänne saunaan sieltä -Äiti komensi poikaansa. Poika laski äitinsä pikkuhousut takaisin likapyykki koriin.

Hitain askelin poika käveli kylpyhuoneesta saunaan. Poika avasi saunan lasioven ja sulki sen perässään. Kipakka lämpö syleili poikaa, samalla kun äiti katsoi poikansa erektiota. Hänen pippelinsä oli aivan pystyssä, esinahka rullaantuneena taakse, terskan ollessa punainen kuin mansikka. Äiti istui lauteilla polvet sylissään. Hän laski jalkansa alemmalle lauteelle, alkaen torumaan poikaansa. Suihkuun et sitten runkkaa, etkä vessanpönttöön. Mene ulos runkkaamaan ja päästä mällit nurmikolle, -äiti käskytti.

Poika meinasi alkaa itkemään ja äiti näki pojan tunnereaktion. Anteeksi, -äiti sanoi ja pyysi poikaansa halaamaan, en minä pahalla tarkoittanut, -hän jatkoi. Poika nousi lauteille ja halasi äitiään, äitinsä nännit kutittivat pojan rintoja kun he halasivat, myös pojan pippeli kosketteli äitinsä klitorista. Samassa äidin emätin meni märäksi. Kiimalimaa alkoi suorastaan vuotamaan äidistä. Poika katseli haltioissaan äitinsä pillua.

Poika koski äitiään etusormella häpyhuulista. Ne olivat aivan limaiset. Poika otti pippelistään kiinni, samalla kun äitinsä veti hänet jaloillaan, jalkojensä väliin. Poika painoi pippeliään äitinsä klitorikseen, ja äiti ohjasi sitä alas päin, kohti perseenreikäänsä.

Kuin koulun terveydenhoitajan hansikas, pojan pippeli luiskahti hänen äitiinsä. Äiti piti poikansa pakaroista kiinni ja levitti niitä niin että pojan persereikä vilkkui.

Pojalta tuli oitis äitiinsä, sisälle. Antille tuli yhtäkkiä kova empatian puuska ja hän olisi halunnut rutistaa äidin syliinsä, halata ja helliä tätä.

Kuinka hän kaipasikaan äitiään, paljon enemmän kuin mummiaan, vaikka mummi tässä oli poistunut heidän keskuudestaan. Mutta nyt ei olisi ketään muita kuin hän ja äiti, he olisivat kahden. Antin mahaa kouraisi, kun hän ajatteli tulevaa viikonloppua.

Uskaltaisiko hän ottaa äidin syliinsä, lohduttaa tätä? He eivät oikein koskaan olleet olleet kovinkaan läheisiä fyysisesti. Vaikka he juttelivat syvällisiä, he eivät halanneet kuin ehkä kerran pari vuodessa.

Ehkä fyysisen läheisyyden teki vaikeaksi se, millaisia ajatuksia Antilla äidistään toisinaan oli. Kun isä oli pettänyt äitiä ja he olivat eronneet, Antti oli alkanut vihata isäänsä niin paljon, ettei tahtonut vanhemmilleen edes yhteishuoltajuutta, vaikka isä sitä oli anonut.

Antti oli alkanut pohtia vanhempiensa eroa isänsä näkökulmasta niin, että asetti itsensä isän paikalle. Olisiko hän pettänyt äitiä? Oli tuhat syytä miksi hän ei olisi missään nimessä kaivannut toista naista ja muutamana esimerkkinä niistä olivat äidin kauneus, nuorekkuus, lempeys, leikkimielisyys, ruuanlaitto- ja leivontataidot — listaa olisi voinut jatkaa loputtomiin.

Antti oli tajunnut asiaa pohtiessaan, että hänen äitinsä oli itse asiassa täydellinen nainen. Kun isä oli poissa ja Antti oli pikkuhiljaa aikuistunut, hän oli alkanut saada miehistä valtaa kotonaan. Äiti oli selvästi ollut mielissään Antin ottamasta miehen paikasta, aivan kuin hänen olisi ollut helpompi päästä isästä yli, kun talossa oli uusi isäntä.

Antti muisteli lähtöään ilmasotakouluun. Äiti oli katsonut häntä kosteilla silmillään ja kuivaillut ripsivärituhruja nenäliinaan. Sitten hän oli halannut Anttia lujasti, nyyhkäissyt muutaman kerran Antin olkapäätä vasten ja kuiskannut: Se oli tuntunut hämmentävältä.

Äiti ei ollut koskaan tunteillut hänen nähtensä. Hän oli aina peittänyt tunteen purkauksensa muilta, itkenyt vessassa tai yöllä sängyssään, sen Antti kuitenkin tiesi. Antti oli miettinyt noita sanoja vielä monta viikkoa tapahtuneen jälkeen. Ne merkitsivät hänelle todella paljon. Nytkin hän ajatteli niitä lämmöllä ja toivoi, että olisi päässyt äidin luokse jo nyt.

Vihdoin koitti perjantai-ilta ja Antti saapui autollaan kotitalon pihaan. Hän tuli sisälle hissukseen ja riisui armeijan saappaansa eteiseen, heitti kassinsa maahan ja ripusti kultanatsaisen univormun takkinsa naulakkoon. Antti käveli eteisestä olohuoneeseen ja huomasi äitinsä keittiön puolella. Hän askelsi hitaasti kohti keittiötä ja äiti kääntyi häneen päin. Äiti näytti lohduttomalta, pieneltä ja hauraalta, mutta kuitenkin niin kauniilta. Hänen suuret pehmeäluomiset silmänsä kimmelsivät surullisina, iho hehkui kuulaana, vaaleat taipuisat hiukset valuivat olkapään yli ja toisella puolella kaartuivat kauniisti korvan taakse.

Vaikka äiti oli ehostamaton ja väsyneen oloinen, hänessä oli jotain käsittämätöntä puhdasta kauneutta. Antti astui epäröiden kohti äitiä. Äitikin liikahti hieman eteenpäin, jolloin Antti otti rohkeasti viimeiset askeleensa ja painautui äitiään vasten. Antti kiersi vahvat kätensä äidin ympärille ja antoi tämän sulautua syliinsä. Lopulta äiti irrottautui Antin otteesta ja kääntyi hellaan päin, jolla oli vesipannu odottamassa.

Antti istuutui ruokapöydän ääreen. He joivat pannukahvia kaikessa hiljaisuudessa ja söivät ranskanleipää ja keitettyjä kananmunia. Äiti yritti kysellä Antin kuulumisia, mutta Antti heilautti kättään ja sanoi, ettei niillä olisi nyt väliä. Hiljaisuuden jatkuessa Antti päätti rikkoa sen esittämällä ensimmäistä kertaa sen kysymyksen, joka hänen olisi pitänyt esittää jo silloin, kun isä lähti.

Miksei Matti ja Terhi voi tulla auttamaan? Matti-eno oli alkoholiin ja naisiin päin menevä itsensä ikinuoreksi tunteva aikamies, jonka vaimo oli kaikki nämä vuodet niellyt aviomiehensä mieltymykset ja pysyi hiljaa kyökin puolella, kuten Helmi-mummi oli aina sanonut.

Siihenkin verrattuna äiti oli upea nainen. Hän oli sanonut isälle tasan kaksi sanaa pettämisen tultua ilmi: Se oli ollut kerrasta poikki. Antin mielestä äiti oli loppujen lopuksi erittäin vahva nainen, sillä tuollainen ratkaisu oli takuulla vaatinut itsekunnioitusta ja rohkeutta. Myöhäisillalla äiti oli siirtynyt olohuoneen sohvalle valokuvakansioiden pariin. Antti tuli suihkusta ja asteli pyyhe lanteillaan suoraan keittiöön.

Hän kaivoi jääkaapista oluttölkin ja joi sen seisaaltaan. Hän jätti tyhjän tölkin tiskipöydälle ja meni olohuoneeseen katsomaan, mitä äiti teki.

Antti tuli hänen viereensä istumaan ja otti yhden albumin käsiinsä. Hän alkoi selata sitä, ja huomasi kuvien olevan ajalta, jolloin äiti ja isä olivat menneet naimisiin. Siellä oli kuvia koko suvusta, äidistä ja isästä ja joitakin pelkästään äidistä. Yhdessä kuvassa äidillä oli päällään pupunkorvat ja nenän pää oli maalattu mustaksi. Äiti keikisteli kuvassa korkeakorkoisissa kengissä, säärystimissä, tiukoissa trikoissa ja ylisuuressa neulepuserossa luvun tyyliin.

Seuraavassa kuvassa äiti ja joku tummatukkainen nainen kilistelivät kuohuviinilasejaan ja toisellakin naisella oli pupunkorvat.

Äiti ei sanonut mitään, mutta puisteli päätään hieman ja keskittyi taas omaan albumiinsa. Antti jatkoi kuvien katselua ja huomasi kuvan, jossa äiti ja isä seisoivat upean suihkulähteen edessä, keskellä vilkasta toria kädet täynnä ostoskasseja. Äiti piteli käsissään mansikkarasiaa ja rasian alta alkoi valtava vatsakumpu, joka pilkotti selvästi löysänkin kesämekon alta. Äiti ja isä näyttivät onnellisilta, äiti varsinkin, kauniimmalta kuin koskaan. Hänen oli pitänyt sanoa, ettei isä olisi saanut pettää äitiä, mutta sanat olivat vain tulleet toisin.

Äiti sävähti hieman ja vetäytyi aavistuksen poispäin pojastaan. Äiti nytkähti ja yritti pidättää kyyneliään. Hän kääntyi poispäin Antista ja nosti kätensä suulleen. Antti tarrautui molemmin käsin äitiään olkapäistä ja veti tämän lähelleen. Äiti inahti ja alkoi vapista kyynelten valuessa hänen silmistään. Antti ei nähnyt hänen kasvojaan, mutta tiesi, että tämä itki. Äiti oli ollut koko illan todella herkällä päällä, ja nyt kaikki hänen pidättelemänsä suru purkautuisi.

Antti kuljetti oikean kätensä äidin ympäri ja silitti sillä äidin vasenta poskea. Peukalo kostui kyynelistä ja Antti puristi äitiään tiukemmin.

Äidin käsivarret olivat paljaat, ja ne tuntuivat viileiltä Antin suihkunraikasta ihoa vasten. Antti toivoi, että äiti tuntisi olonsa turvalliseksi hänen lämpimässä, alastomassa syleilyssään.

Hetken itkettyään äiti kuitenkin yritti irrottautua poikansa otteesta, mutta Antti ei hellittänytkään. Äiti oli hetken hiljaa, mutta sanoi sitten: Äiti työnsi Antin käsillään pois ja yritti nousta sohvalta, mutta Antti tarttui hänestä kiinni uudestaan. Antti piti äitinsä ranteista kiinni ja yritti suudella häntä uudestaan. Tällä kertaa huulet kohtasivat jonkin verran, mutta äiti pisti vastaan kovemmin. Antti päästi irti ja äiti nousi pelästyneenä ylös sohvalta.

Antti katsoi äitinsä perään, kun tämä nousi yläkerran portaita mennäkseen makuuhuoneeseensa. Antti tunsi sydämensä hakkaavan ja veri kohisi hänen päässään. Hän tunsi itsensä jotenkin vahvaksi ja kiihtyneeksi.

Hänen jalkovälissään poltteli, ja enempiä ajattelematta hän vain tiesi mitä nyt halusi. Hän ei ollut oikein koskaan pystynyt käsittelemään näitä asioita ja ajatuksia, mutta tällä hetkellä sillä ei ollut väliä. Hänen ei tarvinnut miettiä, mitä halusi tai mitä tunsi, hän mieluummin teki. Ja nyt hän nousi portaat äitinsä perässä ylös ja hiipi tämän makuuhuoneen ovelle. Hän pysähtyi hetkeksi oven taakse, ja raotti sitten kiinni olevaa ovea.

Äiti istui sängyllä kädet kiedottuna ympärilleen. Hän näytti nuorelta, alastomalta ja eksyneeltä. Hän ryömi äitinsä päälle ja alkoi suudella tätä ahnaasti suulle ja kaulaan.

Äiti ähki kauhuissaan ja väisteli jokaista suudelmaa, joita Antti yritti hänen huulilleen antaa. Antti tarttui äitiään kasvoista kiinni ja piti hänen päätään paikallaan painaessaan huulensa hänen suutaan vasten. Nyt äiti ei enää pystynyt väistämään suudelmaa ja Antti ujutti hitaasti kielensä äidin suuhun. Vaikkei äiti vastannutkaan suudelmaan, Antti suuteli hartaasti ja intohimoisesti.

Sitten Antti siirsi kätensä alas ja tavoitteli äidin yöpaidan helmaa. Kun hän alkoi siirtää kättään ylemmäs yöpaidan alla, äiti nytkähti ja huudahti kauhuissaan. Antti jatkoi kätensä viemistä kaikkein pyhimpään, kiellettyyn paikkaan.

Hän tunsi sormenpäissään äidin ihon kuumenevan, mitä ylemmäs hän meni. Kaikki on ihan hyvin, anna mun tehä tää. Hän hivutti kätensä taas yhden kankaan alle, ja tunsi lämpimän pehmeäkarvaisen hävyn ja hieraisi sitä kiimoissaan kädellään. Antti ujutti kättään alemmas hävyllä ja tunsi sormissaan yhä kuumempaa pintaa. Antti antoi yhden sormensa siirtyä varovasti pehmeän karvoituksen sisään ja tunsi sormissaan kielletyn vaon.

Hän työnsi sormeaan malttamattomana eteenpäin ja saavutti häpyhuulten kätkemän lihan. Uskaliaasti hivuttaen sormeaan hän tunsi kostean kolon, joka jatkuisi syvälle salaiseen maailmaan, jonne hänellä ei ollut mitään asiaa. Mutta tänä yönä, varkain, hän rikkoisi kaikkia rajoja ja saavuttaisi sellaisen nautinnon, jota ei oltu tarkoitettu hänen nautittavaksi. Se oli kuin kielletty hedelmä, joka jokaisen ihmisen puussa odotti odottamistaan erilaisissa muodoissa, mutta missään nimessä näitä hedelmiä ei oltu tarkoitettu poimittavaksi.

Nyt Antti kuitenkin oli kiipeämässä puuhun, hedelmää anastamaan. Johtaisiko se hänet kadotukseen vai nirvanaan, sillä ei ollut väliä, kunhan hän vain saavuttaisi saavuttamattoman.

Sormi upposi nyt kokonaan vakoon, eikä Antti enää kuullut äitinsä kieltäviä kiljahduksia. Antti antoi sormensa liikkua edes takaisin kosteassa vaossa ja hengitti samalla äitinsä kaulan vahvan naisellista tuoksua. Antti tunsi peniksensä paisuvan hurjasti ja muisti sitten, että hänellä oli yhä pyyhe päällään. Nyt olisi aika riisua esteet heidän vartaloittensa tieltä. Antti veti sormensa ulos äitinsä sisältä ja kohottautui hieman. Äiti jäi paikoilleen kuin kauhun lamaannuttamana, luultavasti hän arveli Antin tulleen järkiinsä ja lopettaneen.

Mutta Antti heilautti pyyhkeensä ympäriltään ja hänen valtava jäykkä peniksensä pompsahti tanakkana esiin. Äiti huomasi tämän ja ymmärsi, ettei leikki ollut suinkaan päättynyt.

Hän kierähti kontilleen ja yritti paeta sängyn ylitse, mutta Antti tarttui hänen nilkkaansa ja nykäisi hänet yhdellä vedolla mahalleen ja lähemmäs itseään.

Antti ryömi takaisin äitinsä päälle tämän yrittäessä kääntyä selälleen. Antti painoi häntä patjaa vasten, ja alkoi kääriä yömekkoa helmasta ylös. Älä tee tätä minulle! Seuraavaksi lähtivät pikkuhousut, joiden alta paljastui mehevä takamus. Antti vei kätensä äidin pakaroille ja tunnusteli niiden pyöreyttä ja täyteläisyyttä käsillään. Mutta Antti ei voinut enää lopettaa.

Hän uskotteli itselleen, ettei satuttaisi äitiään millään lailla ja että äiti kyllä antaisi anteeksi. Antti kuitenkin rakasti äitiään, mutta hän oli vain valinnut ikään kuin väärän tavan osoittaa se.

Mutta paremmin ei Antti osaisi rakkauttaan ja huolenpitoaan osoittaa, siitä hän oli varma. Sitten hän antoi kovan peniksensä upota häpyhuulien läpi kosteaan vakoon ja sieltä oikean reitin löydyttyä yhä syvemmälle.

Nyt äiti vaikeroi hiljempaa, pitkään ja lohduttomasti, kuin olisi alistunut kohtaloonsa. Antti taas huokaili nautinnosta peniksen upottua pohjaan asti.

Antti antoi peniksen olla hetken sisällä liikkumatta lainkaan.

Iltaisin, kun olemme menneet yhdessä nukkumaan, äiti saattaa hyväillä ja äiti poika seksi spermat suuhun minua, ja kun hän hyväilee kaluani, on kai aika selvää, mitä hän haluaa? Monesti kurkin hänen makkarinsa oven raossa kun äiti tyydytti itseään sormin ja dildolla. Kännissä ei oo kaikkein perskarvat naisella escort jyväskylä, joten lopulta se johti siihen, että mä ja äiti nussittiin nurmikolla. Enpä ole koskaan kuullut kenenkään valittavan että saa liikaa pillua, joten mitä pahaa tässä on? Viimeksi äiti oli ollut pukeutuneena pelkkään kylpytakkiin, mutta nyt äiti oli laittanut ylleen kivan kesämekon. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä.

Categories: Paikallinen Kurikka

äiti poika seksi spermat suuhun · 04.01.2018 at 06:42

-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *