Ainakin tyhjänpäiväiset lehdet on lopetettu ja itselle tärkeä tieto on poimittavissa sosiaalisessa mediassa vain sekunteja sen syntymisen jälkeen. Ilman sensuuria ja "toimittajia". Jääkö Vartiotornin seniorihallinto nyt yksin näiden "Saatanan propagandalehtiensä" poietuessa? Olisiko vihdoinkin tilaa keskustelulle, juniorijehovien johdolla, jossa ei läheisiä eikä omaa ajattelua karteta? Jehovan todistajat haluavat elää Jumalan tahdon mukaisesti ja pitävät kiinni Raamatun opetuksista.

Nuoriso-ongelma on olemassa, mutta se ei ole niin paha kuin maailmallisissa perheissä. Lapset ja nuoret oppivat Järjestössä kunnioittamaan Jumalaa enemmän kuin omia mielitekojaan.

Jos jokainen tekee aina oman tehtonsa mukaan, seurauksena on vain katumusta ja häpeää. Siksi nuoret ovat parhaassa turvassa Järjestön yhteydessä ja heillä on täysi vapaus osallistua kokouksiin. Turhanpäiväiset keskustelut ovat ajanhukkaa. Org tarjoaa tyhjentävän tietolähteen Järjestön opetuksista. Sen tarkoitus on olla riittävä myös jokaiselle aikuiselle saati sitten nuorille. Turhat ja väärät tiedot ovat taakka.

Siksi maailmallisten neuvojen kuunteleminen on ajanhukkaa. Onnellisimmat nuoret kasvavat onnellisiksi aikuisiksi Jumalan Järjestössä. Heille on kaikki annettu ja he ovat siksi alttiita antamaan! Cole Nicks kertoo omista kokemuksistaan kuuden vuoden ajalta ennen eroamistaan: Kohta nuoret kertovat aiheesta ihan itse omilla kasvoillaan ja julkisesti - ilman hallinnon sensuuria - pian mennään juniorijehovien johdolla - pitäkää kiinni!

Siinä on copyright -merkki C osoittamassa että lahko perii siitä tekijänoikeusmaksuja. Ja Turunen esittelee oppinut Barclayn lausunnon, että kyseessä on törkeä väärennös - eikä siinä kaikki, Barclayn lausunnon on vartiotorniuskonto edelleen väärentänyt muotoon, että Barclay muka kehuisi tuota väärennöstä. Eipä nykynuorista ole Vartiotornin pystyssä pitäjiksi.

Eivät he "jaksa" tehdä ovelta ovelle-työtä eivätkä kärrytyötä, koska muut näkee. Oikeaa tietoa ei enää haluta ottaa vastaan, vaan omaksutaan maailmallisia tapoja juuri mm. Koulussa opetetaan evoluutiota ja muuta Raamatunvastaista, moraali on tuntematon.

Omassa nuoruudessani ei ollut internetiä. Ei televisiota kotona ja koulussa sitä katsottiin kerran vuodessa kuudennella luokalla. Muissa luokissa ei olloy tv: Vapaata kasvatusta ei tunnettu. Kyllä maailma on menossa huonoon suuntaan, kun kaikki eksytys on lapsilla aina mukana. Kyllä asiantuntijoiden kokoamaan tietoon on niin hyvä luottaa. Minäkään en ole kouluja käynyt, mutta lehdistä ja kokouksista olen oppinut itselleni tärkeät asiat.

Varmaan minua pidetään jälkeenjääneenä fossiilina, mutta en haluakaan mitään näitä rumaan kielenkäyttöön kannustavia sosiaalisia kanavia. Tietokonetta ei eläessäni hanki. Puhelin on sama osake, kuin isäni sen hankki ja muuta en tarvitse. Onko Jumala tarkoittanut, että viimeisinä aikoina meidät eksytetään täysin Raamatun totuuksista ja moraalista ja vain kaikesta pahasta kieltäytyvät ainoastaan kestävimmät? Myös älykännykkä on tietokone.

Lapset testaavat miten vuoden isoäidin mallisella puhelimella oikein pärjää. Ei minun nuoruutessa elämässä ollut muuta sisältöä kuin vartiotorni ja suon kuokkiminen. Ainoat viihdykkeet oli paloviina, suolikaasun päästely, runkaus ja sitten myöhemmin nussiminen. Ja tietysti se, kun naapurille -etenkin maailmalliselle- sattui joku hauska onnettomuus. Ei näistä nykyajan nuorista ole kolpötöööreiksi levittämään hyvää sanomaa potkukelkalla kesät talvet.

Ja ruoaksi ei kelpaa enää suopotut ja talkkuna, täytyy olla kepatit, sussit ja pitsaletut. Mutta kyllä sitten hymy hyytyy, kun Harma alkaa. Olemme nähneet ison siivun maailmanhistoriaa.

Väestöräjähdyksen, sinunkin aikoinasi oli puolta enemmän tilaa asustaa tätä pallon pintaa. Tekniikka kehittyi höyryradiosta internetiin ja uskovaisille tuttuun vitruaalimaailmaan eli lisättyyn todellisuuteen.

Taudit saatiin kuriin ja ihmiset iloisiksi. Ja nyt ihmetellään nuorison välittömyyttä ja avoimuutta. Ei viitsi enää koko Harmaa. Ajatella, juniorijehova jos muutkin. Lahko on kaiken yhteiskuntamuutoksen läpikäynyt Suomessakin.

Kun se saapui, oli Suomi Venäjän tsaarin autonominen alue, tsaari oli täällä suuriruhtinas. Tuli itsenäistyminen ja sisällissota, voimme kuvitella kuinka helppoa olikaan puhua maailmanlopusta, kun ihan veli rupesi veljeä jahtaamaan ja ampumaan. Ja talvisotaa jo oli pidettävä varmana loppuna, hyökkääjähän oli voimiltaan satakertainen.

Jatkosota täytyi olla osa isomnpaa hirvitystä, loppuhan siitä täytyi tulla kun niin monet maat niin tosissaan sotivat. Vartiotorniloppu oli , mutta Jehova näpäytti ja lopetti Vietnamin sodan. Tuli liennytys ja vartiotorni kopioi paljon Valittujen palojen ympäristöonnettomuuksista. Neuvostoliitto oli ollut pohjan kuningas vaikka Raamattu tarkoittaa henkilöä kuinkaalla ja kun Neuvostoliitto hajosi, liityttiin YK: No, aamun lehdistä katsotaan kauhein uutinen kerrallaan ja eihän se hyvä merkki voi olla, loppuahan se ennakoi.

Nyt kun kaikki on kaikilla hyvin, ilmainen hyvä koulutus aketeemiselle tasolle asti ja mahat täynnä ruokaa, maailmanlopun ei ole niin väliä heti tullakaan. Sen voi laittaa kalneteriinsa esim. Juniorit suuntaavat kyllä ulos kaikesta ainoasta oikeasta, heidän maailmansa on avoin, keskusteleva, kyseenalaistava, ei kaikkea ameriikanroskaa nielevä. USAn hallintoporukka on niin kyllästynyt vanhuuteensa, että juniorit lähinnä ärsyttää heitä.

Eivät ikäloppuina pääse enää mukaan mihinkään kivaan ja iPhonekaan ei tottele vapisevia käsiä. Saati sitten aivot ei pysy perässä. Minkälaisen alle satavuotiaan mielessä joku jehovakultti voisi edes teoriassa olla kiinnostava? Onx jehovis edes nuorii?! Skidit varmaan raahataan väkisin näytteille, vitsi, mitä feikkii.

Olis kai käty liian usein. Emmä tiedä haluaisnko edes olla uskovainen. Se on kyl houkutellu mua mukaan. Jos oot muuten homo, älä liity jehoviin. Käväiseppä katsomassa vaikka seuraavassa konventissa, niin huomaat todellisuuden. Paljon nuoria, sekä poikia ja tyttöjä, naisia ja miehiä kaiken ikäisiä. Jotkut, kuten ikäluokka , haluavat vääristellä asioita.

Toinen niistä oli suloisen näköinen tyttö, joka hymyili. Vai onko ne vaa jotain homolaporunkku-seuroja? Homoseksuaalisuus on ehdottomasti kiellettyä. Voit itse päätellä vastauksen sinänsä mauttomaan kysymykseesi. Siivoa kuitenkin suusi ennen valtakunnansaliin astumistasi. Mä kysyin meidän luokan yhelt pojalt, joka on kai jehova, että minkälaisii kirjoja luet?

Äiti tuntee jehovia sen sisko on jehova ja se inhoo niitten kirjoja. Mä en tiiä niistä mitään. Se poika on ihan mukava mutta hiljainen oikeastaan mä kysyin just sen takii että vois puhuu sen kans.

En usko että se on oikeesti mikään jehova. Se vastas että kaikenlaisii. Äiti sanoo, ettei serkut sais kattoo netist mitään. Niillä on kai omat sivut mitä ne aina kattoo.

En mäkään sais kaikkee kattoo mun mielestä jehovat on kivoi jos ne tuntee. Jes päätyhän tää vihdoin tännekki! Mut vakavasti ottaen, mul tuli oikeesti niin paha olo siit ajatuksesta et toa videoo näytetään lapsille ja niille opetetaan noin. Siis ton animaatiopojan ilme ku se tajuu et se lelu on muka paha ja aargh oikeesti kamalaa D: En oo varma liittyykö tää aiheeseen liikutun aina tästä Libera-poikakuoron Ave Mariasta kun etsin rauhallista omaa paikkaa - tää ketju on tosi hyvä!

Liten grupp styr Jehovas vittnen: Om alla dagens närmare åtta miljoner medlemmar skulle skänka lika mycket innebär det att organisationen får in 15 miljarder kronor per år. Vår granskning visar att Jehovas vittnen, som kritiseras för att bryta mot FN: Men det är också en affärsrörelse som är mycket skicklig på att förvalta sina enorma tillgångar i form av fastigheter, gratis arbetskraft och frivilliga gåvor.

De som styr allt är en liten grupp män i Brooklyn. Den styrande kretsen skriver också under fattigdomslöften, men enligt vissa före detta vittnen lever de inte som de lär.

Bakläxa för regeringen om statsbidrag till Jehovas vittnen Jehovas vittnen ansökte om statsbidrag men regeringen sa nej.

Men Högsta förvaltningsdomstolen ger Jehovas vittnen rätt och ärendet ligger nu på regeringens bord igen. Thomas Manfredh 21 februari Nyheter Som Dagen tidigare berättat har Jehovas vittnen i flera år ansökt om att få statsbidrag precis som andra svenska trossamfund. Men regeringen har sagt nej vid fyra tillfällen med huvudmotivering att samfundet är motståndare till blodtransfusioner. Därmed uppfyller samfundet inte kraven om att bidra till samhällets grundläggande värderingar, enligt regeringen.

Regeringen nekar Jehovas vittnen bidrag igen Men Högsta förvaltningsdomstolen har kommit till en annan slutsats. Den menar att eftersom Jehovas vittnen samtidigt manar sina medlemmar att samarbeta med sjukvården vid beslut om att ett barn ska få blodtransfusion, så bör de kunna få statsbidrag. Rätten pekar också på religionsfriheten och individens rätt, och återför ärendet till regeringen, skriver TT. Enligt rätten "kan ett trossamfund inte anses komma i konflikt med demokratiska värderingar om det anmodar sina medlemmar att agera på ett sätt som är förenligt med den rätt att uttrycka uppfattningar och motsätta sig medicinsk behandling som tillkommer dem enligt rättsordningen".

En domare av fem var skiljaktig och ville ge regeringen rätt. Onko tää joku tvångsvenskan tunti, vai? Kun aihe kiinnostaa, paskempikin kieli kelpaa. Siis nämä ameriikan rock-tähdet tienaa 16 miljardia kruunua vuodessa ja heitä kuljetetaan miljardöörien yksityiskoneilla ökyjuhliin! Onneksi ovat sentään allekirjoittaneet köyhyyslupauksen, ettei ala levitä mitään puheita Suomen naapurit ovat näemmä molemmat hieman oppositiossa jehoviin, Venäjä ei katso enää koko touhua maallaan ja Ruotsi hylkää jehovien valtiontuet!

Tosin kiitos jehovien etevien lakimiesten, jakemus on taas saatu pöydälle. Miksi Vartiotorni hakee toiminnalleen Ruotsissa valtiontukea? Ruotsi hylkää jehovien valtiontuet! Ja, dom är enda i hela västlenska systemet och hela värdlen, som tar alvarligt Guds ord också i denna saken. Kyllä he ovat ainoat länsimaisissa ja koko maailmassa, jotka ottavat vakavasti Jumalan sanan tässä asiassa. Täs on se joku dinovuosi silminnäkijäkertomuksina, josta vanhukset aina jaksaa jauhaa https: Varför är Jehovas Vittnen så negativa till högre utbildning?

Rektor Ingela Josefson vid Södertörns Högskola säger såhär om vad akademisk utbildning går ut på: Sokrates bland andra betonar betydelsen av att leva ett kritiskt, rannsakande liv som kan befria oss från vanans och rutinens begränsningar. Det som vi tar för givet måste underkastas prövning. Utifrån ett sådant brett bildningsperspektiv knyts naturligen humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap samman.

Tvärtom kan det vara en orsak till uteslutning att ifrågasätta de egna lärorna. På högskolan är det tvärtom: Om man granskar det citatet ur atikeln i Vakttornet väcks ett flertal frågor. Oletko jehovien trolli nälkäpalkalla Beetelissä? Se on oikeesti joku täysin asiasta tietämätön netin tietohakuja hyvin hallitseva nörtti, joka testaa sovelluksiaan täällä.

Ihan hyvä vaan, saa itsekin uutta tietoa ja nuorison tekemät videot on kyllä paljon kiinostavampia kuin JW. Tietääkö kukaan jostain jehovien deittisaitista? Täs on sulle uutta tietoo jehovist! Arvaa onko kiva kertoa luokassa oman lahkonsa ällöttävyyksistä! Tää on tarkoitettu niille kuurosokeille seurakuntalaisille, jotka eivät muka tiedä! Nyt kaikki silmät ja korvat auki hetkeksi - nuori tyttö kertoo "uskonnollisista" kokemuksistaan jehovissa: Nyt on puheenvuoro teillä, hyvät jehovantodstajat!

Pystyttekö vastaamaan tuon luokan edessä itkevän tovereilleen avautuneen kärsivän nuoren hätään! Kylvätte kauhua ja pelkoa sekä häpeää läheistenne lapsiin ja sitten jätätte heidät kuin rukkasen sairaiden oppienne armoille! Katsokaa näitä nuorten jehovien itse tekemiä videoita - yrittäkää edes auttaa heitä - he tarvitsevat teitä - lahkon opetukset ovat edesvastuuttomia.

Ai mitkä rock tähdet ja suihkukoneet ja ökyjuhlat? Mitkä 16 miljadia kruunua ja miljadöörien suihkukoneet? Tidningen Månadens Affärer skrev att de svenska medlemmarna bidrog med 45 miljoner kronor per år, vilket skulle innebära kronor per medlem och månad.

Käännä vaikka google-kääntäjällä, William Bowen, entinen pääkonttorilainen on katsonut vierestä, kun hallintoelimen jäseniä on noudettu yksityiskoneilla luksusjuhliin. Kiinteistösijoitustuotot eivät sisälly näihin summiin. William Bowen slår en signal till huvudkontoret: One of the most nicest girls Ive ever seen! The reason I won't "Return to Jehovah" Vlog https: I'm Noah I'm 15 almost 16 and I'm gay, I don't know you that well , I also watch your videos your amazing , but back to point your are always welcome in my family my family is excepting of everyone they support me for being gay, they knew I was gay, sense when i was like younger, when I told them I was gay my parents said we know your gay we have known for a while and that completely shocked me so I want to let you know that your welcome in my family.

Jos keskeiset Raamatut luetaan ja indeksoidaan sekä analysoidaan tärkeimpien kieliversioden osalta ja tehdään tähän lähdekantaan sovelluslayeri, johon voidaan syöttää kriteerejä ja väittämiä, mitä halutaan perustella mahdollisimman lyhyellä yksittäisellä raamatunlauseella, paljonko maksaa sellaisen tekeminen ja kauanko työ veisi aikaa? Kannattaako vielä odottaa mahdollisimman monen kieliversion ilmestymistä vapaasti nettiin sisäänlukua ja indeksointia varten? Käännät luopiosivuilta juttuja ja jaat niitä täällä?

Onko trollirobotti vastuussa mistään? Sitooko Raamatun periaatteet vain ihmisiä? Kääntääkö trollirobotti konekääntäjällä luopiojutut kaikille kielille? Osaako se myös Raamatun kaikilla kielillä ja tarkistaako eri käännösten tarkoitushakuiset "tulkintaerot"? Osaako koneäly asettua esim. Kuin kaksi lakimiestä samaa lakia soveltamassa, toinen syyttää, toinen puolustaa - tekoälyn avulla - tietenkin. Teologisten kysymysten kannalta ajasta on tulossa mielenkiintoinen.

Käyttääkö jehovat jo tekoälyargumentoreita selittäessään Raamatulla parhain päin eri kulttureissa kiusallisia asioita? Onko appseja, jotka vertaavat miljoonia dokumentoituja tapauksia ja antavat Raamatusta takuuvarmasti oikeita sanakäänteitä vakuuttelemaan Vartiotornin oikeellisuutta? Ihmistä ei kannata - ainakaan pitkälle dementoitunutta - opettaa muutakuin olemaan hiljaa ja toistamaan muutamaa ulkoa opeteltua mantraa.

Tekoälyargumentointi ei ole tarpeen, copy-paste ja ulkoa opeteltujen fraasien toistaminen toimii niin ovelta ovelle, kärryn vieressä kuin netissäkin sikäli kun nettiin uskaltautuvat. Jehovan todistajien uskontoon ei kuulu väitteleminen niiden kanssa, jotka suhtautuvat kriittisesti, eivätkä Jehovan todistajat siinä pärjäisikään. Heidän tehtävänsä on syöttää itsekin uskomaansa pajunköyttä niille, jotka ovat epätoivoisia, yksinäisiä tai hyväuskoisia.

Vaikka olisit epätoivoinen ja yksinäinen, älä silti haksahda Jehovan todistajiin. Tai tee ainakin se palvelus itsellesi ja muille, että tutkit asiaa muistakin tietolähteistä, etkä vain niele mitä Jehovan todistajat rakkauspommituksen kera sinulle syöttävät. Kun tutkit tarkoin, et haluakaan liittyä. Olen itsekin aika vähän kouluttautunut. Jouduin alaikäisenä työstarttiin johonkin uskovaisten paikkaan, mutta en viihtynyt koska kaikki oli jotain maistereita tai muita lukeneita.

Uskaltaisin paremmin tehdä kaikkea vaikka käsilläni vähemmän opiskelleiden seurassa. Olen kiinnostunut uskonnosta, mutta pelkään epäonnistuvani taas. Jehovan todistajat tuntuu kyllä aika oudolta, onko niillä nuorteniltoja tai muuta nuorten toimintaa?

Virallista ohjelmaa nuorille ei seurakunnan puitteissa ole, vaan he käyvät samoissa kokouksissa ja ovelta ovelle palveluksessa kuten muutkin. Nuoret voivat keskenään pitää yhteyttä vapaa-ajalla, mutta sekin riippuu - joillakin on paljon kavereita, toisilla ei. Alkuvaiheessa "kiinnostunutta" eli ulkopuolista henkilöä kyllä yritetään vetää mukaan kaikenlaiseen toimintaan ja hänelle ollaan hyvin ystävällisiä, mutta tämä on ehdollista.

Jos kiinnostus uskonasioihin lakkaa ja etenkin jos kriittisiä ajatuksia alkaa tulla, lakkaa seuranpitokin. Sellainen klubi se on. Mistä tiedät noin paljon? En jaksa kyllä mitään vanhuksia enkä kirkossa istumista yhtään. En ainakaan ala mitään ovelta ovelle-juttua. Yksi kaveri käy jossain jeesusmarssilla, se sopisi varmaan. Se on muutenkin rennompaa, jehovat vaikuttaa tosi oudoilta. Onko se joku klubi oikeesti? Tietoa tosin löytyy paljon netistäkin, omia hoksottimiaan ja lähdekritiikkiä on luonnollisesti syytä käyttää kuten aina.

Ovelta ovelle työtä pitää jokaisen Jehovan todistajan tehdä, ellei ole aivan ylivoimaista estettä. Noissakin porukoissa kannattaa silti pitää silmänsä auki, ettei joudu höynäytetyksi.

Oikeasti se on uskonnollinen kultti. Kiitti, täs olis viel iltarukous, jos oot viel hereill: Mnaat alias älä haksahda, lapsellista ja sairasta touhua taholtasi. Ei muuta kuin virheitä oikomaan, jos sellaisia löydät. Ei tarvi, kato tää: Jehovan todistajien koukussa olevat ihmiset tuskin kriittistä materiaalia katsovat. He eniten sitä kuitenkin tarvitsisivat. Venäjältäkin kerettiin ruplia lähettämään, nyt täytynee olla vähäistä ruplat.

Suomessa kiinnitettiin huomiota että hallintoelimen jäsen esiintyi kultainen rolex ranteessa. Sitten tuli kerjuukirjoitus jo lapsillekin, jäätelörahat kelpaavat meille myös.

Tunnettuja menoja on ollut Contin vahingonkorvaus, pedofiilin uhri, maksajaksi tuomittiin johtoelin, koska srk oli velvollinen johtoelimen ohjeita noudattamaan.

Nykyään seura maksaa pedofiiliuhreille mielellään ennen oikeudenkäyntiä, oikeudenkäynnin välttääkseen, koska se on niin kielteinen mainos todellisuudesta, joka kiinnittää huomiota sen vartiotornitekstin rinnalla: Minua ei lakkaa hämmästyttämästä se, miten vähin eväin ihmiset uskovat mitä ihmeellisimpiin asioihin - Jehovaan ja maailmanloppuun, joka toistuvasti jää tulematta ilmoitettuna aikana!

Se suojaa sinua mentaalisirkukselta. Tsiigaa muutama nuorisovideo, ne kertoo minuutissa kultin todellisen puolen. Nämä ikäloput mainosvaltuutetut puhuvat sitä ihteään. Albert, eväät on Raamatusta, ei kovinkaan vähin, koska niiden takana on kaikkeuden suurin Persoona. Miten hyvin tunnet Raamatun ja sen opetukset, kun annat sille niin huonon arvosanan? Nyt on kaiketi puhe jehovista - EI Raamatusta.

ÄLÄ pliis sekoita tahallasi Raamattua kulttiisi. Sinulle kotiläksynä selvittäisitkö meille ensiksi jehovavuoden , toisen jehovavuoden sekä lisätehtävänä kuka Raamatussa määrää murhaamaan ihmiset kieltämällä hematologisia hoitoja? Tietääkö vanhempi väki, että todistajat määräsivät jehovalle tarkan asuinpaikankin - ehkä kaikkien aikojen kattavimmat lainaukset aiheesta näytetään tällä yksinkertaisella, huippuunsa hiotulla videolla.

Eläköön painettu sana ja suurennuslasi sekä huomiotussi! Lets travel with Jehovah Witnesses to Pleijades Alcyon! JWJunior proudly presents all abouy Jehovah years and in just one minute! Incredible quality - original publications! Thanks for awesome information! Could you explain JW: Im So grateful and proud of your exellent work! Asiat selvisi kerrasta eikä tarvi kuunnella noita janttaajia. Luulisi nyt turpien menevän kiinni!

Löytyisiköhän vielä samanlaista jehovien omiin julkaisuihin - yhtä upein tekstilainauksin tietenkin! Onneksi nykyään saa taas käyttää mitä vaan vapaasti. Ainakaan siihen ei puututa, jos ottaa hematologista hoitoa vastaan. Turunen jää nyt toiseksi Levittäkää tätä junioriketjua - nyt lähti veri kiertämään! Kiitos todella informatiisisesta paketista ilman vanhojen syntien taakkaa!

Tässä vielä selvitys siitä Jeesuksen visiitistä Brooklynissa vai miten se nyt olikaan Pahin janttaaja olet itse, olet täyttänyt koko aiheen omalla touhullasi. Lapset ovat "alinta kastia" Jehovan todistajissa. Tyrmistyttää, kun aikuiset ihmiset valehtelee Raamatusta, vaikkeivat siitä eides puhu!

Paras ystäväni ei-todistaja serkku isän puolelta on nyt teologisessa. Hänen elämänsä ei ole kuulunut Vartiotornin tutkistelua tai järjestön tunnetuksi tekemistä ventovieraille ihmisille. Serkku liittyi rippikoulun jälkeen melkein heti helluntaiseurakuntaan kavereidensa "painostuksesta" ja aloin kyllä itsekin olla korvat ja silmät täynnä Jeesus on Herra-tarraa sekä Halleluja, kiitos Jeesus, huudahduksia.

Meille on opetettu, ettei helvettiä olisi olemassakaan ja taivaaseen menevät hallitsevat jo nyt yhdessä Jeesuksen kanssa, joka ei ole varsinaisesti Jumala vaan valtakunnan kuningas. Tapaamme serkun kanssa usein, vaikka hän asuukin kaupungissa, n. Kesällä meillä oli suoranainen riita oppikysymyksistä. Hän halusi tahallaan loukata isääni kyselemällä miksi me emme vietä Joulua. Siitä pääsi sitten palopuheeseen taas miten Jeesus on Herra ja Raamattu on siinä asiassa täysin yksiselitteinen.

Silloin minunkin oli pakko poimia Raamatusta ne Jeeuksen jumaluutta kyseenalaistavat kohdat, isä on minua suurempi jne. Kun isä oli jo valmiiksi huonolla tuulella hän "räjähti" serkulle, sanoi, että serkku oli väärällä puolella ja hänen olisi vain viisasta olla arvostelematta, miten me uskomme Jumalaan. Isää ärsyttää kaikkein eniten se, kun serkku puhuu kolmiyhteydestä - tiedättehän ne kananmunajutut ja sateenkaaaren värit ym.

Isä näkee silloin kyllä pelkkää punaista ja oikaisee, ettei kolminaisuutta löytyisi Raamatusta. Oikeesti pahin "herja" on se, kun serkku sohaisee isän osallistumisesta meidän salin myyntiin pari vuotta sitten. En itsekään oikein tajunnut, miten nää hommat oikein menee, mutta kun meidän sali myytiin, isä oli ajatuksissaan ja huolissaan mummon pääsystä keskustaan kahtena päivänä viikossa.

Täällä ei kulje busseja kuin kouluaikoina ja mummo on käynyt varmaan kymmenen vuotta tässä meidän kylän omassa salissa, joka on ihan mummon lähellä. Mun koulu oli myös ennen siinä alle kilomertin päässä ja kuljimme monet kerrat yhdessä mummolasta kokouksiin. En minäään haluaisi aina lähteä ovityöhön - ennen kävin juuri isän ja mummon kanssa, mutta enää en oikein kehtaa, kun on niin paljon meidän koulun tuttuja. Oon aika suosittu koulussa, koska harrastan liikuntaa ja tanssia. Mua vanhempi poika pyysi mua niille, mutta en tietenkään saanut menne, kun poika on "maailmasta" Sitten kyllä tapasimme tosi nolosti, kun menimme mummon kanssa yhteen toiseen taloon ja hänkin oli siellä!

Me istuttiin sen kaverin äidin kanssa keittiössä ja tutkimme mitä raamattu todella opettaa. Pojat kävivät keittiössä ja olivat ihan kivoja, mutta minua kyllä sieppasi, kun en voinut mennä niiden huoneeseen edes hetkeksi juttelemaan. Tällaiset asiat sattuvat minuun nykyään yhä enemmän. Serkku kiusaa minua pyytämällä Jeesus-marssille Helsinkiin. Ei se itsekään ole osallistunut, mutta kiusottelee. Ollaan katseltu YouTubesta yhdessä vanhoja Leo Mellerin saarnoja rock-musiikista ja ylöstempaamisesta.

Ne on serkunkin mielestä kyllä aika värikkäitä. En tiedä mitä itse teen vuoden kuluttua, kun muut lähtee kaupunkiin opiskelemaan. Isä tahtoisi minun alkavan tienraivaajaksi. Voisi kyllä muuttaa kaupunkiin ja oikeastaan pitäisikin, koska meidän seurakunta on aika pieni. Koulussa menee hyvin ja uskonnon ope ei opeta mua on meidän opo ja ateisti, se huusi mulle päin naamaa, että sinun on jatkettava opiskelua eikä jäätävä saarnaajaksi pikkukylään.

Mikä se on mitään sanomaan. On varmaan itse ihan hukassa omien ajatustensa kanssa. ONko Jeesus Herra, niin kuin serkku todistaa, onko taivas valmistettu kaikille? Tuleeko Jeesus maan päälle vai hallitseeko hän jo nyt valtakuntaa pienen lauman kanssa? Miten te muut olette opiskeluasioissa toimineet? Kirjoituksesi sivuaa läheltä minunkin elämääni yläasteelta lukioon siirryttäessä.

Vanhempani eivät olleet käyneet juuri peruskoulua enempää ja minua ei pakotettu kasteelle alaikäisenä. Ei varmaan kyllä kuitakaan varsinaisesti pakoteta - tiedättehän kannustuksen ja hyvää tarkoittavat tukimenetelmät. En mennyt kasteelle, vaan aloitin lukion hieman kauempana vanhemmistani. Olen ainoa lapsi ja pystyin muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Mitään raikulipoikavaihetta ei tullut, vaikka itsekin sitä tavallaan pelkäsin, kirjoitin hyvät paperit ja jatkoin kauppakorkeaan.

Olen ollut työelämässä jo yli 30 vuotta isossa yrityksessä ja kärsin kuitenkin aika ajoin "pakenemis" tai asioiden maton alle lakaisemisstressioisteita. Jos näin itsekin tiukassa hengellisessä kodissa kasvaneena jotakin tekisin toisin, pyrkisin keskustelemaan kulloisestakin elämäntilanteesta hengellisesti vakaiden ihmisten seurassa. Niitä voi olla hyvät ystäcät - muutkin kuin oman seurakunnan ihmiset. Pitkiä vaikeiden asioiden kätkentäjaksoja en suosittele.

Puhuminen on tarkeää kaikissa vaiheissa, mutta nuorena salailee ja puolustelee liikaa vanhempiensa näkemyksiä, joka on täysin normaalia. Jos perhe on eiitainen, tilanne on nuoren kannalta kipeä ja kaipaa auttajaa sekä lohtua.

Ihmisinä meillä on samanlaisia huolia, voimme ymmärtää toisiamme vaikka kuuluisimme eri kirkkokuntiin tai mihin yhteisöihin hyvänsä. Mukavaa päivää kaikille junioreille ja tsemppiä kouluun! Ja tiedämme että vartiotorniuskonto on väärentänyt tuon Jumalan Joh.

Pitää aina muistaa, että aikuinenkin on ollut kerran nuori, jopa lapsi. Tuossa ikävaiheessa on monenlaisia ajatuksia, jotka mielikuvituksen mukana letntävät ja niiden pitääkin lentää. Pitää vain aina muistaa mistä kaikki tulee? Kyllä se on omat vanhemmat, jotka lapsiaan eniten rakastavat ja heistä huolehtivat.

Ei olisi älypuhelimina, joilla kuvata videoita nettiin ilman vanhempien työpanosta. Lapset voisivat opetella hieman myös kunnioitusta vanhempia ihmisiä kohtaan. Elämänkokemusta ei nyyään enää arvosteta ja samalla Raamatun arvostus vähenee. Tietäväthän vanhemmat Raamatun periaatteista paljon enemmän kuin lapset ja nuoret. Jokaisen vuoro on sitten kasvettuaan ensin aikuiseksi. Vain heitä kuuntelemalla ja tottelemalla voi kasvaa sävyisäksi aikuiseksi jatkamaan arvokkaita töitä.

Monien nuorien elämä pyörii vain hyväpalkkaisen työn ja uusimpien laitteiden ympärillä, se pyörii aineellisten asioiden ympärillä, mutta niistä puuttuu hengelliset rikkaudet. Valitettavasti miljoonat nykyään eivät ole edes alkaneet etsiä niitä. Ne, jotka ovat saaneet vanhemmiltaan arvokkaan hengellisen perinnön, täytyy varoa menettämästä arvostusta tuota kallisarvoista lahjaa kohtaan. Jeesus sanoi vuorisaarnassaan Matt. Raamatussa on paljon esimerkkejä niistä, jotka arvostivat hengellistä perintöään, Jeesus suurimpana esimerkkinä.

Hän oli saanut Isältään paljon ja piti suuressa arvossa sitä, mitä hänelle oli opetettu. Jos nuoret eroavat tällaisesta ajattelusta ja karsivat elämästään moraalisesti ja hengellisesti tuhoisia asioita voi saada: Sallikaa lasten tulla minun tyköni Markus Mutta lahko kieltää Jeesuksen. Raamatun ilmoituksen Jeesuksesta, "Sana oli Jumala", Jeesus oli Jumala on vartiotorni väärentänyt pienelle alkukirjaimelle, tehden epäjumalan engl.

Ja vartiotorni määrää että Jeesusta on sanottava enkeli Mikaeliksi, taikka erotetaan lahkosta. Vai tytöksi muutuit tällä kertaa. Jeesuksella on tärkeä osa Jehovan suunnitelmissa, joten ethän harhaanjohda ihmisiä jutuillasi. Minäkin olen kuullut, että Mikaeliksi Jeesus olisi sanottava. Onko vartiotorni nyt muuttanut oppiansa, kuten esim.

On kiva kattoo kun Amerikanlahko patmoshellarit huutelee Väärän koivun takaa , eli Lut, kirkon , Toiselle amerikanlahkolle , että Joh 1; 1 eiku Turunen ja joku Barclay , luulis olevan parempaa tekemistä, vaikkapa kuunnella uudestinukkuneen Rumpin puhheita ,.

Pelkään kuollakseni Harmagedonin taistelua, joka on nyt alkamaisillaan silmiemme edessä. Kim Pohjois-Koreasta tulevat sytyttämään nykyisen pahan asianjärjestelmämme tuleen, joka palaa ennennäkemättömällä voimalla lapi koko maailman. Luuletteko te voivanne katsoa tubettajii, kun koko infra on tuhoutunut? Uusi päivä nousee Raamatun mukaan. Ketkä ovat mukana yhteisellä aamuaisella Harmagedonin taistelun jälkeen, ikuisuuden alkaessa?

Ruoka ei maistu ainakaan koulus ja oksennuttaa. Vatsa on koko ajan kipeä ja terkkari puhuu menkoist! Raamatun ennustukset on toteutunu, lopullinen sota voi alkaa koska vaan. Pahinta on, etten itse usko jumalaan, koska se ei puutu asioihin. Oon rukoillu isän puolesta koko ajan, että se lopettaisi juomisen. Iskäkään ei usko jumalaaan. Se sanoi, että hän nauttii nyt elämästä, kun tänne on joutunut vasten omaa tahtoaan.

Kännis saa kai paremmat orkut - ällöttää, mutta luulen, et se on se pääsyy juomiseen. Vihaan kaikkia miehiä ja poikia, siksi en rakastu heihin helposti itsekään. Mulla on onneksi ihana tyttökaveri, joka on mua ylemmällä luokalla. Se haluis, et me muutettais yhteen, kun se ainaski muuttaa lukio paikkakunnalle pois täältä p. Olisipa vielä tulevaisuus, anteeksi tää, mutta näin tääl yhen tutun videon, sen mis yks tyttö kertoi niiden seurakunnasta.

Täs on sen omaa juttuu siit: Älä unohda että myös Jeesus saapuu suuressa voimassaan kaikkien pyhiensä kanssa ja ottaa omansa pois. Sen jälkeen maa palaa poroksi ja taivaat järkkyvät. Siinä ei silloin amerikkalaisen humpuukilahkon edustajatkaan selviä. Maa pallo pysyy ja Jumala luo siihen uuden taivaan ja uuden maan. Laita siis lamppuusi öljyä, että näet kun kohta tulee pimeys. Pelkään nyt vieläkin enemmän. Kuolen varmaan ennen Harmageddonia pelotteluun ja epävarmuuteen.

Onneks on tyttökaveri, joka on jo vanhempi. Se jotenkin tajuu, että uskovilla on itsellä vaikeuksia ja siksi ne pelottelee toisia. Me ainakin eletään nyt nuorina kamalaa aikaa. Iskä on muuten niin kipee, ettei se jaksanut nousta. Kysymys kuuluukin, kumpi noista vaihtoehdoista on perverssimpi? Sjöberg tuli urheilu-uransa aikana menestyksen lisäksi tunnetuksi myös terävästä kielestään ja playboyn elämäntavastaan.

Ex-hyppääjä on edelleen erittäin tunnettu henkilö kotimaassaan, ja sen hän sai kipeästi huomata pari vuotta sitten. Sjöbergin naama pysyi iltapäivälehtien sivuilla parin viikon ajan, kun hän jäi kiinni kokaiininkäytöstä göteborgilaisessa yökerhossa yleisurheilun EM-kisojen yhteydessä. Mielestäni rattijuopumus on pahempi juttu kuin se mitä tein sinä iltana EM-kisojen aikaan, Sjöberg sanoo. Työelämä Tiede Pääkirjoitus Kommentit. Nyt tulee vettä, myös myrskyvaroitus annettu — sähköt poikki tuhansilta kotitalouksilta.

Horoskooppi Sarjakuvat Kamala luonto Nemi Dilbert. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Kotimaa Suvi Kemppainen kiskaisi komean ennätyksensä 57, Astrid Snäll saa vastapainoa kestävyysjuoksuun triathlonista.

Killinen ja Hollanti voittivat EM-karsinnat. Lapuan Virkiän Sara Killinen hätyytteli moukarinheitossa taas 70 metrin rajaa. Antti Ruuskanen avauksessaan 76, Anderssonille kärkitulos, Santahuhta ja Keskitalo rikkoivat MM-rajan. Vielä ehtii mukaan lajikarnevaaleille, Australian MM-urheilijoita mukana.

Helanderilta pitkä yliastuttu ja kakkossija, Richardsson ennätyksen tuntumassa. Neuvonen mestariksi, Kivimäki alitti nuorten MM-rajan. Päivitetty tulospalveluohjelma kerää kiitosta, live-tulokset helposti. Viime kesänä noin 80 seuraa otti Tuloslistan käyttöönsä omissa kilpailuissaan.

Live tulospalvelu vainpornoa -

Jehovan todistajat ovat pelotelleet lapsia lähes hulluuden partaalle jo luvulta alkaen nopean maailmanlopun erehtymättömillä ennustuksillaan. Älä itse lietso pelkoa!

Maa pallo pysyy ja Jumala luo siihen uuden taivaan ja uuden maan. Laita siis lamppuusi öljyä, että näet kun kohta tulee pimeys. Pelkään nyt vieläkin enemmän. Kuolen varmaan ennen Harmageddonia pelotteluun ja epävarmuuteen. Onneks on tyttökaveri, joka on jo vanhempi. Se jotenkin tajuu, että uskovilla on itsellä vaikeuksia ja siksi ne pelottelee toisia. Me ainakin eletään nyt nuorina kamalaa aikaa.

Iskä on muuten niin kipee, ettei se jaksanut nousta. Kiitti, kun on avattu järkevä ketju. Mieli on taas vähän parempi, kun voi purkaa pahaa oloaan johonkin. Mäkin tykkään musiikista ja täs on mun tyttökaverin suosikki https: Täs on mun "päivänpiristys" sulle: Kiitti tosi paljon, mä oon hoilannu "A Place In The Sunii" koko päivän, siis oikeesti kiitti tosi paljon, mist sä oot, ei tarvi vastata, mutta ootsä vantaalt? Mäe en tiiä mitä te tästä mun löytämäst biisist tykkäätte, mutta mä itken ainaski melkin joka kerta kun mä kuulen tämän, oonks mä ihan pervo?

Älä kuuntele tätä jos et tahdo hajoo ees mun mutsi ei kuuntele kari tapioo! Sanassa nöyryys liittyy tässä syntien tunnustamiseen. Barclay - väärennys tulisi tunnustaa, rukoilla anteeksiantoa, luvata Jumalalle ettei toistu. Turunen kertoo vartiotornin sitaatein. Niiden piilottelun ja kieltämisen sijasta tulisi omaksua Raamattu. Turunen on tutustumisen arvoinen sitaattikokoelma - se on suomenkielinen ja siksi ainoa lajissaan.

Turunen on hyvä, mutta tässä on astetta työläämpi ja vaikeampi vertailuseityskokoelma alkuperäisistä väittämistä koko julkaisuhistorian ajalta tähän päivään asti.

Parasta päivää myös junioreille! Tiedättekste mitä ne puhuu jehovist? Siis ainaski koulus saa kuulla koko ajan, että jehova, jehova! Ja sitte sellast henkilöönkäypää, tiedättekste, mikään ei ole hyvä, silmalasit, reppukin on huono ja ruma sekä kävelytyyli. Kai siinä itsekin menee vaikeeks kun aina haukutaan. Sulla on se hyvä, kun oot saanut kaverin. Mulla ei oo koulus ketään.

Seurakunnas on muutamii vanhempii, mutta munikäset nuoret on muutenki harvinaisii meidän seurakunnas. Sit ne ei aina tuu kokouksiin. Mä oon käyny jo kasteella, et sitä rataa! Joskus toivoo et tuliskin se Harma jo, niin pääsis pois. Mä en nimittäin usko oikeesti jehovaan. Sit mä rakastan musiikkia. Miks te ootte tääl mummopalstalla, vai oottekste kaikki feikkei saalistajii? Ne kyllä osaa vetää nenästä ja hups, olet ansassa! Pitäkää monta kaveria aina mukana! Täällä netissä kirjoittelevat on vanhoja äijiä, jotka tappaa aikaansa viinalla ja lapolla.

Sitten ne kiusaa nuoria - kaikkein idiooteimmat varmaan luulee, et tääl olis oikeesti muorii! Ikivanhoja " kieppareiksi" jääneitä namusetiä ja kaikenlaisia vanhoja vanhimpia ja tiedottajia. Onneksi kohta tulee "getoni" ja vie ne.

Ei tarvitse niitä enää katsella. Tosi näyttelijä, esiintyy eri rooleissa ja luulee, että ihmiset on tyhmiä ja menevät halpaan. Luulee näin miellyttävänsä Jumalaa.

Ottaako päähän manaatin kirjoitukset? Hän kun heiluttelee sinun tuoliasi? Täällä kirjoittelee vain muutama tarpeeksi korkealla hierarkiassa oleva Jehovan todistaja. Muut Jehovan todistajat seuraavat ja tekevät huomioita. Parhaissa tapauksessa heidän silmänsä aukenevat ja he lähtevät lätkimään moisesta kultista.

Oletko jo muuten allekirjoittanut itsemurharituaaliteurastukseen sitoutumis kortin, todistajien läsnäollessa? Mitenkäs sitten suu pannaan kun hallintoelin päättää asiasta: Toivottavasti tuttaviasi ja ystäviäsi ei ole ehtinyt tehdä rituaali-itsmurhaa tietyissä hoidollisissa tilanteissa, ennen oppimuutosta.

Silloinhan se on vain oma vika, niinkuin vuoden kohdalla tapahtuneiden odotusten. Koulussa oli ainekirjoitus aiheesta "uskonnollinen vakaumus tiennäyttäjänä" tai jotakin sinne päin. Lapsenuskoisena ja Jeeuskseen turvanneena kirjoitin kaverini puolesta jehovantodistajista.

Käytin lähdeaineistona vertaisryhmämaateriaaleja, joita on ainakin UUT: Uskonnollinen vakaumus tiennäyttäjänä Osittain lohtu tosin perustuu siihen, että on ensin peloteltu lähes kuoliaiksi ja sitten heille kerrotaan seurakunnan suojelevan heitä pahalta maailmalta ja kuolemalta Harmagedonissa. Kunhan he vain pysyvät uskollisina ja hyväksyvät kritiikittä kaiken mitä yhteisön johtajat opettavat, tekevät ahkerasti sananlevitystyötä ja antavat aikaansa siihen.

Koska tunnen parhaiten amerikkalaisperäisen Vartiotorniseuran, keskityn tässä siihen. Tämän yhdyskunnan jäsenet tunnetaan Jehovan todistajina ja heitä on suomessa n. He eivät ole mormoneita eivätkä helluntailaisia, eivät lestadiolaisia eivätkä scientologeja, joihin heidät niin usein sekoitetaan, Jehovan todistajien jyrkät näkökannat ovat vaihtoehtoina niille, jotka hakevat heidän absoluuttisesta viestistään turvaa. Ongelmien, joita myös on, esiin nostaminen on järjestön sisällä mahdotonta.

Myös mielenterveyden ammattilaiset ja kouluissa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset tuntisivat silloin paremmin Jehovan todistajien yhteisöä ja heidän erityispiirteitään terveyden kannalta. Jehovan todistajien lapsia kiusataan kouluissa, koska he ovat erilaisia.

Lapset ovat siis hankalassa tilanteessa, koska heillä ei ole itsenäisetä asemaa yhteisönsä sisällä ja ulkopuolinen maailma voi vaikuttaa henkilökohtaisesti vihamieliseltä esimerkiksi koulukiusaajien muodossa.

Kerro kiusaajakavereillesi, että kiusaamisen pitää loppua. Vaikka sitten kertomalla siitä opettajille. Jehovan todistajien lapset eivät voi tulla synttäreille tai Halloween-juhliin, mutta kutsu heitä käymään muuten vain. Ymmärräthän omanlaatuiset saarnausyritykset, koska Jehovan todistajien lapsia valmennetaan tekemään käännytystyötä ja se on monelle heistä myös vapaa-ajan harrastus.

Yritä ymmärtää heidän tilannettaan. Jehovan todistajia on erilaisia. Monet ovat melko tiukkoja uskovaisia. Tämä johtuu yhteisön luonteesta: Näin Jehovan todistajat ovat onnistuneet luomaan maailmanlaajuisen organisaation, jolla on noin kahdeksan miljoonaa hyvin sitoutunutta jäsentä ja ovelta ovelle -saarnaajaa. Mukaan otetaan vain niitä, jotka ryhtyvät ahkeriksi saarnamiehiksi ja pois pudotetaan ne, jotka eivät ahkeroi.

Toisaalta jotkut ovat uskonsa vankeja. He ovat kasvaneet yhteisössä, josta eroaminen on hyvin tuskallista. He eivät ehkä kovin paljon usko yhteisönsä oppeihin, mutta heillä ole muutakaan paikkaa tässä maailmassa. Heidän on pakko esittää uskovaista, mutta he saattavat ottaa suurempia vapauksia yhteisön säännöistä. Monet elävät kaksoiselämää, jotkut valmistelevat näin eroaan yhteisöstä.

Näistä eroista johtuen Jehovan todistajien suhtautuminen yhteisön ulkopuolisiin vaihtelee paljon. Läheisiä ystävyyssuhteita ulkopuolisiin ei saisi olla, paitsi käännytystarkoituksessa. Käytännössä on kuitenkin suurta vaihtelua miten paljon tai miten läheisiä suhteita yhteisön ulkopuolisiin ystäviin ja sukulaisiin on. Jos sinulla on jotain siteitä Jehovan todistajien lapsiin, löyhiäkin, ne voivat olla yhteisössä kasvavalle lapselle suurimpia ikkunoita yhteisön ulkopuoliseen maailmaan.

Monet Jehovan todistajien lapset ovat tulevaisuuden entisiä Jehovan todistajia. Yhteisöstä eroaminen on monille heistä suuri kriisi. He menettävät maailmankuvansa ja identiteettinsä. Monet menettävät yhteyden vanhempiinsa, sisaruksiinsa ja isovanhempiinsa, lopullisesti.

Voit olla tukena tässä. Pienikin henkinen tuki voi olla tärkeää. Se, että yksin jäänyt nuori tietää, että on olemassa joku koulutoveri tai muu, joka on sanonut olevansa tukena vaikeassa tilanteessa, voi pelastaa oudossa tilanteessa kamppailevan mielenterveyden ja auttaa jaloilleen irtipääsemisvaiheessa.

Pew Forumin tekemän tutkimuksen mukaan Jehovan todistajien perheissä kasvaneet jättivät uskonnon useammin kuin minkään muun Yhdysvaltojen 12 suurimman uskontokunnan parissa kasvaneet. Tutkimukseen haastateltiin 35 yhdysvaltalaista.

Tämä siis siitä huolimatta, että Jehovan todistajien uskonnosta eroaminen on vaikeaa, koska se johtaa lähes aina perhe- ja ystävyyssuhteiden katkeamiseen. Homoseksuaalisuus on todistajissa kielletty, siksi samaa sukupuolta olevat parit ovat usein puoliksi liikkeen ulkopuolelta.

Tämä on erittäin keskeinen alue homoseksuaalisia suhteita rakennettaessa jehovantodistajien kanssa. Mnaatin käytös vain ihmetyttää, kun ei pysty olemaan oma itsensä, vaan omaan kieroon tapaansa hyppää roolista toiseen.

Hänen kirjoittelunsa ei tee mitään vaikutusta, niin kaukana ne ovat totuudesta ja yllyttää ihmisiä vain rikkomaan Jumalan ohjeita. Haluaa miellyttää enemmän ihmisiä, kuin Jumalaa. Tässä taas uusi keksintö, hierarkia, mikä ihmeen hierarkia. Itse ainakin olen kaikkien tasolla hierarkiassa, olemme veljiä ja sisaria keskenämme. Paljon on vain tullut tutkittua Raamattua ja sen tuntemus on korkeatasoista keskuudessamme.

Jos sitä tutkii ja ymmärtää oikein, ei sitä ole vaikea kertoa muillekaan. Yksi tai kaksi seurakunnissa. Vastaa pastoria tai kirkkoherraa. Vaasan kokoisessa kaupungissa vain 1.

Vastaa ehkä rovastia tai piispaa. Hänen alaisuudessaan on seurakuntaa. Heidän nokkamies on koordinaattori. On useamman maan nokkamies. Amerikan pääkonttorin 7 miestä. Päättävät mitä maailmalla tehdään järjestön nimissä. Siellä vuorotellen, joku heistä on paavi. Se että nimitätte muita veljiksi ja sisareksi, ei muuta tosiasiaa. Tämä on teidän hierarkianne, joka näkyy m. JT-fariseukset ja kirjanoppineet pitää paljastaa.

Tämä edelläkerrottu on maallisen hierarkian osalta kaiketi juuri näin. Kun tarkastelee Hallintoelimen suhdetta maallisen hierarkian ylimäpänä edustajana - itse asiassa taivaallisen hierarkian maanpäällisenä edustajana - hallintoelimen yläpuolella on vielä paljon taivaallista vallanpitoa. Miten se taivaallinen sotaväki järjestäytyy Jehovan Todistajissa? Jakoa kolmeen yhtävaltiaaseen persoonaan ei tunnusteta anti-trinitaarinen jumalakäsitys Miten Hallintoelin suhtautuu hierarkiassa esim.

Jos yhdistää kädet rukoukseen ja pyytää suoraan Jeesusta turvaamaan yöunta, onko se sallittua? Sori, mä en tajuu miskohtaa uskos Jeesukseen tarvitaan "varapaavi" jehovis??? Tai noi kierrosvahdit tai raivaajat? Onks toi oikeesti totta? Miz sä oot niin pois tolaltas jostain maantin jutuista? Se jakaa tääl pian teidän lepovideoit?

Mä EN ainaska tajuu mikä sun pointti on. Ketä sä haluut miellyttää? Matkavalvojien, Haararoimistokomiteoiden sekä Hallintoelimen yläpuolella hierarkiassa alkaa "Valtakunnan hallinto".

Tämän Jehovan todistajien taivaallisen johtaijistoon kuuluu Toisinaan puhutaan kuninkaasta, eli Kingdom Hall on arkkienkelikuninkaan halli. Taivaaseen kirjoittaudutaan kasteen yhteydessä, joten tidustajat uskovat vielä olevan mahdollista päästä Tämä kohta on vielä täysin vaiheessa - luvulla KOKO johtoryhmä oli jo valittu - ntlyisin puhutaan voideltujen jäännöksestä, jonka koko on kasvanut viime vuoden ennätyslukemaan Eli tämä taivaan puoli on vielä täysin hahmottumaton.

Itse Jehova Jumala on toiminut myös Vartiotornilehden päätoimittajana - joten Hallinnolla on ristiinvaltaa niin maallisissa kuin taivaallisissa tehtävissä. Jehova Jumala on kuitenkin hierarkiassa korkein hallitsija ehdottomasti arkkienkeli jeesusta suurempi ja ylempänä hierarkiassa. Kysyit mikä on Pyhän Hengen asema hierarkiassa?

Se ei selviä Vartiotornin julkaisemista kirjoista tai lehdista. Ja niitä on muuten paljon. Maon punaisen kirjan jälkeen toiseksi eniten maailmassa. Joko kaikki täällä on LSD tripillä tai sitten ollaan tekemisissä todella hämärän toiminnan kanssa. Pitäis varmaan liittyä kokeeks jehovakirkkoon ja ottaa kasteet ja erota sitten viikon päästä.

Mikä se verijuttu on vai onko se edes jehovilla? Hikipedia "Jehovan todistajat on julistettu idiooteiksi, sillä he ovat tyhmempiä kuin vasemman jalan saapas. Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä heihin. Älkää pelätkö, Trumpin neuvonantajana toimiva pastori: Washington Postin mukaan pastori perustelee tulkintaansa Raamatun Roomalaiskirjeellä, jossa käsitellään pahantekijöiden kohtelua. Jumala on antanut vallanpitäjille luvan käyttää mitä tahansa keinoja — sota mukaan lukien — pahan pysäyttämiseksi.

Candice Conti joutui lapsena seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Tässä on hänen tarinansa. Kiitti, löytyisikö tästä iljettävästä aiheesta vielä jotakin lisää? Tämä sekoilusessio on nyt hyvä päättää tähän. Nähtävästi yhdestä IP osoitteesta on tullut kaikki ketjun viestit. Tämä on häiriintyneen ihmisen aikaansaannosta, joka kannattaa jättää huomiotta. Nuoria ei tällainen roska kiinnosta. En väitä että sairastaisit sitä, mutta tekstisi on kuin "kristaliipaloon katsomista".

Kyllä muuten nuoria kiinnostaa. Jehovan todistajien kanssa keskusteleminen on kuin LSD trippimatka. Täs edel on ollu tosi kiinnostavii juttui. Meillä on kansiois hirvee määrä vanhoja vartiotornei ja herätkää lehtii. Sit on niit pienii ja isompii kirjoi, varmaan kymmenii erilaisii. Kun niille ei ole mitään käyttöö enää, olisko niistä joku kinnostunut?

Koko satsi on tääl turun lähistöl ja ne on siirretty kirjahyllyn hävityksen yhteydes autotalliin varastoon. Kysysin kerran luvul meil käyneelt jehovantodistajalt, et mitä kirjoil kannattais tehd, tää sanos, et heittäkkä roskiin!

Taivaaseen kirjoittaudutaan " -Niin. Ja tuo tulee kuulema Ilm. Juudan sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä, Ruubenin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Gaadin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, 6. Asserin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Naftalin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Manassen sukukunnasta kaksitoista tuhatta, 7. Simeonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Leevin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Isaskarin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, 8.

Sebulonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Joosefin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Benjaminin sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä. Mutta onko täällä todistajaa kertomassa, että tuleeko kirjautuvan vannoa sormi Raamatulla että minkä sukukunnnan edustajana hän on menossa taivaaseen? Tais mennä jehovat taas ihan sanattomix! Ainakin mä pelkäsin ihan sairaasti saatanan tulevan peilistä, sillä seurakunnas oli varoitettu miten varuillaan on aina oltava pahojen henkien läsnäolles.

Sit mä pelkäsin maailmanloppua, jo paljon ennen mr. Trumpia, sillä meidän uskonnossa maailma tuhotaan ihan pian. Mä jouduin 6-vuotiaana saarnaamaan pian koittavaa maailmanloppuu naapureiden oville! Samas iäs eli noin 6-vuotiaasta alkaen meidän odotetaan saarnaavan seurakunnan edessä kaksi kertaa viikossa tylsis kokouksis ja sekin jännittää.

Iskän aikana oli ollut todella tiukka kuri, selkäsaunan sai aika mielivaltaisista syistä. Useimpien juhlien, kuten syntymäpäivien, uuden vuoden, pääsiäisen tai joulun juhliminen on kiellettyä rangaistuksen uhalla. Juhlakielto on häpeällinen ja aiheuttaa pahoja pettymyksiä traumoja ja katkeruutta. Koulussa saa osaksensa lisäksi syrjintää uskonnon vuoksi ja joutuu kieltämään tunteensa ja seksuaalisuutensa, jos on homo tai bi tai erisukupuolinen. Niitä ei jehovis ymmärretä! Älkää suotta pelätkö maailmansotaa, se tulee jos on tullakseen.

Jehovan todistajat ovat pelotelleet lapsia lähes hulluuden partaalle jo luvulta alkaen nopean maailmanlopun erehtymättömillä ennustuksillaan. Joka kerta kun uutisissa eli joka päivä esitetään jotakin hirveyksiä, se tulkitaan maailmanlopun varmaksi enteeksi ja sitä jauhetaan loputtomiin saleilla ja ovilla, miten lopussa kaikki onkaan. Kun on tällaista soopaa kuunneltu lapsena, siitä jää kyynisyys koko hengellisyyttä kohtaan.

Mutta jokainen voi lähteä lätkimään näistä ameriikkalaiskulteista. Ja unohtaa väärät opetukset. Se "turva" mitä kultti myy on pelkoa ja rahan- sekä ajanhukkaa. Ja pelätä saa muutaki kun vaan maailmaloppuu Tricia Franginha kertoo henkilökohtaisista kokemuksistaan: Publicerades den 19 nov.

Miksi jehovat jahtaa lapsia? Eikä auta viranomaisia tutkimuksissa? Onko ameriikkalaisen seniilien vanhustenkultin julkikuva niin suuren rahamassin suojeluksessa, ettei nuoren elämällä ole niissä piireissä pienintäkään ihmisarvoa? Jehovas vittnen stöder pedofiler Barnen får rådet att glömma och förlåta Anders var fyra år när han första gången utsattes för sexuellt övergrepp i Jehovas vittnen.

De pågick i tio år - men ingen reagerade. När han berättade vad han utsatts för fick han rådet att glömma, förlåta - och söka tröst hos Jehova, Gud. Övergrepp som alla tystats ner. Inte något har polisanmälts.

I dag är Anders 26 år. Han berättar att övergreppen accelererade år för år. Han var äldre och stark. Jag var rädd för honom, om jag sa något skulle han döda mig. Vågade inte berätta Anders vågade inte berätta för föräldrarna.

Ett par år efter att övergreppen upphört - Anders var då 19 år - blev bördan för tung att bära. Han gick till äldstebröderna som han lärt att han skulle göra. Där fick han rådet att söka förtröstan hos Jehova, glömma och förlåta. Mannen som våldtagit Anders fick order att ångra sig och be om ursäkt. Fortfarande aktiv Mannen har även förgripit sig på Anders lillasyster och ytterligare några barn. Han är i dag aktiv i Jehovas vittnen - och uppskattad i församlingen.

Bara pedofilen själv, hans offer och "de äldste" vet vad han gjort. För att en sak ska avgöras måste två eller tre personer vittna. Den principen hänvisar Jesus också till i Matteus. De brukar heller inte ha vittnen till sina övergrepp. Avhoppare Roger Carlsson, avhoppat vittne, har genom gamla kontakter försökt ta reda på omfattningen av pedofili i Jehovas vittnen.

I Uppdrag granskning erkänner en man som pekas ut att han utsatt en liten flicka för övergrepp. Jag bad om ursäkt. Det är en mänsklig svaghet, säger han. Täällä "juniorijehova" -ketjussa on joku ottanut asiakseen mustamaalata Jehovan Järjestöä. Haluaisin muistuttaa kuitekin, että valheiden levittely on rangaistavaa myös internetissä ja jokainen on vastuussa omista kirjoituksistaan myös Jumalan edessä.

Jehovan todistajat on maailmanlaajuinen yli 8 miljoonainen Jumalan maanpäällinen Järjestö, joka noudattaa kirjaimellisesti Raamattua. Tuossa väkimäärässä on saattanut olla yksi tai kaksi hairahtunutta henkilöä, jotka nyt halutaan nostaa esiin ja leimata väärin perustein koko Järjestö!

Siihen ei ole mitään aihetta. Jehovan todistajat tekevät kaikkensa, että Järjestön sisällä palveltaisiin Jehovaa, kaikkeuden valtiasta, tietoisina siitä, että suuret siunaukset odottavat ahkeraa ja iloista palvojaa!

Miksei täällä puhuta esim. Miksei kerrota nuortemme terveistä elämäntavoista? Joku klikki haluaa leimata Jumalan Järjestön Raamatunvastaisin väittein. Teemme tietenkin kaikkemme, ettei mitään pahaa kenellekään pääsisi sattumaan keskuudessamme, siihenhän koko opetusohjelmamme pyrkii.

On ennustettu Raamatussa, että lopun aikana tulee olemaan vainoa oikeamieleisiä kohtaan. Jehovan todistajat, jos ketkä ovat tästä täysin tietoisia ja se vahvistaa myös nuortemme uskoa Jehovaan. Herjaajista ja valehtelijoista ei saa otta oppia. Me emme lähde klokakampanjoihin mukaan vaan julistamme Jumalan hyvää valtakunnan sanomaa kunnes tulee loppu.

Kyllä kaikille lapsille on tärkeää osallistua Raamatun tutkisteluun. Samalla oppii kunnioittamaan esivaltoja. Meillä kun on aina olemassa joku meitä korkeammalla oleva.

Koulussa opettaja ja kotona vaikka vanhemmat. Tietenkin opettajalla on johtajaopettaja sekä kaikkien korkeimpana itse Jehova Jumala. Nykypäivinä meillä on niin paljon pahaa edessämme, että jopa lapsia pidetään muotinukkeina ja heille markkinoidaan aikuisten vaatteiden oloisia vain aikuisten ajatusmaailmaan sopivia vaatekappaleita.

Siveys ja siveellinen esiintyminen on lapselle ja nuorelle tärkeää. Nuori tyttö näyttää miesten silmissä ikäistään vanhemmalta ja rietas puku saattaa johtaa hallitsemattomiin olosuhteisiin. Siksi tyttöjen on kiinnitettävä huomioita sävyisään käyttäytymiseen sekä huomoitaherättämättömään pukeutumiseen.

Jumala loi miehen ja naisen avuksi miehelleen. Mies on naisen pää ja Kristus on miehen pää. Silloin noudatamme kapinoimatta Jumalan asettamia sääntöjä, jotka ovat Raamatussa. Täällä on puhuttu valitettavista tapahtumista, joissa nuoret ovat joutuneet itseään vanhemman kanssa sukupuolisen viehätysvoiman alaisiksi ennen aikojaan liian aikuismaisella pukeutumisella ja käytöksellä.

Siksi nuorelle on tärkeää totella vanhempiaan ja ikäihmisiä niin ylilyönneiltä esiintymisessä voidaan välttyä. Aivan totta, nämä häikäilemättömät kirjoittelijat eivät edes jätä kunnollisia nuoriamme rauhaan. Millainen maailma olisikaan, jos nuoretkin ottaisivat huomioon Raamatun viisaat neuvot ja kasvattaisivat sen tuntemusta ja persoonallisuuden kehittämistä sen neuvojen mukaan.

Miksi tehdä narreja tällaisista kunnollisista nuorista näillä palstoilla. He saavat osansa jo koulussa uskonsa vuoksi. Meillä on ympäri maailman iso joukko innokkaita nuoria, jotka kertovat säännöllisesti hyvää uutista paremmista olosuhteista, mihin lapsia ei yleensä kannusteta uskomaan.

Dokumentti, joka saattaa järkyttää herkimpiä https: Valta tuottaa lasta alistavaa hyväksikäyttäjän totuutta ja oikeutusta hyväksikäytölle. Se on ehdotonta ja sulkee lapselta kaikki muut vaihtoehdot pois. Lapsen elämästä tulee miellyttämistä, suorittamista, odottamista, pelkoa, salailua ja valhetta muiden ehdoilla. Lapsi joutuu aikuisen tarpeiden tyydyttäjäksi ilman kiintymyssuhteen turvaa.

Rakkaus, jota lapsi hyväksikäyttösuhteessa luulee saavansa miellyttäessään, totellessaan ja alistuessaan hyväksikäyttöön, on vääristynyttä ja ehdollista. Lapselle syntyy huolenpidosta, rakkaudesta ja kiintymyksestä vääristynyt, pelkoon ja ahdistukseen liittyvä käsitys, joka voi seurata häntä aikuisuuteen saakka.

Seksuaalisen hyväksikäytön kokemukset lapsuudessa ja avun tarve aikuisena https: Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. Ensiapu seksuaalisen hyväksikäytön uhatessa tai tapahduttua 1. Soita HETI poliisille ja kerro nimiä myöten kaikki mitä sinulle on tehty. Vastaa rehellisesti kaikkiin kysymyksiin. Älä suojele hyväksikäyttjää, vaikka hän olisi läheisesi.

Sinulla ei ole pelättävää. Toimi poliisilta saamiesi ohjeiden mukaan. Pyydä, että he soittavat sinulle takaisin seuraavana päivänä ja kertaavat ohjeet ja tarkistavat vointisi. Mene mahdoliisimman pian kouluterveydenhoitajalle tai koululääkärille kertomaan koko tarinasi ja anna hänen kuunnella myös keskustelu poliisin kanssa.

Vaadi apua ja kerro, ettet jaksa elää yksin kokemustesi kanssa. Syylliset joutuvat vastuuseen kaikista kustannuksista. Älä missään taauksessa tapaa häntä yksin. Jos hyväksikäyttäjä on oma vanhempi tai huoltaja, vaadi poliisilta välitöntä pääsyä pois kotoa lastensuojelun piiriin.

Älä tapaa hyväksikäyttäjääsi ennen kuin olet saanut ammattilaisia rinnallesi tukemaan ja puolustamaan sinua. He päättävät ja vastaavat yhteydenpitämisestä hyväksikäyttäjään ja vievät rikolliset oikeuden eteen. Kun saat ammattilaisilta tarkemmat ohjeet, kerro tapahtuneesta vasta myöhemmin esim. On oikein hyvä kun tunnustat ainakin yhden keskeisen ongelmakohdan Jehovan todistajalapsen elämässä - koulukiusatuksi tulemisen.

Siitä on saatu lukea jo tässäkin ketjussa, miten vammauttavaksi se voi nykyajan someopinahjoissa yltyä. Pahan pimittäminen on syntiiä! Kuvittele, millaisessa paineessa nuori on, kun Hän joutuu puolustelemaan vastentahtoisesti jehoviaan kaikille ikäisilleen ja vaikenemaan kaikista kohtaamistaan helvetillisistä tilanteista jehovien kokouksissa, joissa sinun sanojesi mukaan "nuoret jätetään rauhaan"!!!! Raukkamaista ja vastuutonta silmien sulkemista nuorten ongelmilta.

Täs on ainakin mua lohduttanu nuori laulajatyttö - ei täällä kestäiskään ilman musiikkii: Miksi koulutusta ei kannata hankkia - lukioon ei pidä mennä - ja yliopisto-opinnot ovat suoraan paholaisesta: Halusitko todella porrassiivojan elämän?

Miten nämä viidenkymmenen vuoden takaiset opinto-ohjeet on siirretty tähän aikaan nykyjunioreille jehovissa? Onko kiire edelleen niin kova, ettei ehdi millään toteuttaa muuta elämänuraa kuin kärrypäivystäjän tai julistajan heikkoansioisen mutta raskaan työn, josta ei saa palkkaa eikä eläketurvaa.

Ei työterveydenhuoltoa eikä mitään muutakaan suomalaista sosiaaliturvaa. Jo tämä Vartiotornin käsittämätön opintokielteisyys on yksi hyvä syy kääntää ajoissa 10v selkänsä jehoville. Käyttäkää lapset ja nuoret ilmainen akateeminen koulutus hyödyksenne! Se on muutettavissa mielekkääksi ansiotyöksi ja vauraaksi toimeentuloksi kaikkialla maailmassa!

Ei porrassiivoojan työ pelota sinänsä, koska on tärkeämpiäkin asioita elämässä, mutta itse olen saanut hyvän toimen käytyäni ammattikoulun ja samoin useimmat toverini. Tiedän kyllä joidenkin entisten koulutoverini peruskoulusta olevan työttömiä, vaikka ovat kouluttaneet itseään enemmän ja jotkut ovat siirtyneet puistokemisteiksi. Älä turhaa huolehdi meistä, huolehdi enemmän muista nuorista.

Meillä on elämä hanskassa ja arvot ovat kohdallaan. Paljon hyviä ja luotettavia kavereitakin on ja hyvä turvallinen tunne siitä, että kotona ei ryypätty, eikä juostu ravitsemusliikkeissä iltaisin. Minä taas tiedän Jehovan todistajia, jotka ovat lopettaneet korkeakouluopinnot tai jättäneet hakematta niihin, koska järjestö suhtautuu kielteisesti korkeakouluopiskeluun.

He eivät ole vaikuttaneet erityisen onnellisilta, vaan saattoivat esim. Kunnioita näiden nuorten ja heidän vanhempien valintaa opiskelun suhteen. Heillä on siihen hyvät syyt. Eivät he varmaan tule avustusta pyytämään sinulta. He ovat kunnollisia nuoria. Miksi sinun pitäisi saada sanella heille omia näkemyksiäsi. Jos itselläsi on lapsia, sinä teet niinkuin parhaaksi näet heidän suhteensa. Meillä on myös oikeus tehdä ne päätökset, mitkä tunnemme oikeiksi. Meillä on toiset asiat etusijalla kuin sinulla ja ne vaikuttavat päätöksiimme.

En ymmärrä kettu juttuasi, koska emme tavoittele samoja asioita. Emme sekaannu omiin valintoihisi, miksi ajattelet omaavasi oikeuden arvostella meidän valintojamme, kun et tiedä todellista syytä niihin. Arvomme ovat erilaiset kuin sinulla. Muistamme mitä Paavali kirjoitti 1. Kunnollinen nuori voi olla myös matalammalla koulutuksella, eikä korkeakoulutus ole itseisarvo. On kuitenkin sääli, jos joku jättää menemättä korkeakouluun tai keskeyttää opiskelun siksi, että Vartiotorniseura suhtautuu kielteisesti korkeakouluopiskeluun.

Tämä on tragedia ennen kaikkea heidän itsensä kannalta, mutta menetys myös yhteiskunnalle. Jehovan todistajien järjestö pelkää korkeakoulutusta, koska se saattaa kehittää kriittistä ajattelukykyä. Alituinen maailmanlopun odottelu, lukuisine väärine hälytyksineen, aiheuttaa myös vääränlaista kiireellisyyden tuntua ja elämän normaalien asioiden laiminlyöntiä.

Kun menin yläkouluun, olin jo muka itse "valinnut" uhrata kuusi vuotta omasta elämästäni lähes puolet vartiotornin opiskeluun. Minusta on idioottimaista, jos lapsen kaikki aika menee vanhojen ihmisten seurassa, kaikille muille lapsille täysin vieraiden ja outojen ajatusten pakkokuunteluun.

Kaikki mun kaverit ja niitä on onneksi useampia, on isos kansainvälises koulus, jossa uskonnon, kulttuurin, kielen ja etnisen alkuperän opiskelu on tärkeää. Tunnen itseni teipatuksi Keniksi, jolla on vanhat ja kaksi numeroa liiian suuret lainavaatteet päällä. En viihdy jehovaroolissani, vihaan sitä! Kun toiset menevät esim. Siinä iässä jehovantodiatajanuori on jo kyllästetty Vartiotorniseuran omituisilla opetuksilla Raamatusta, joihin ei voi edes luottaa, kun ne ovat opetettu aina eri tavalla.

Tässä ketjussa on nuorten omia videoita aiheesta. Se onnistuu luonnossakin hyvin esim. En ole ylpeä omastani, koska amerikkalaisperäinen uskonto kilpailee muotoseikoilla ja pakottaa jo lapset käyttämään kaiken aikansa johtajien miellyttämiseen. Miten Hallintoelimeesä voidaan kuvitella, että lapset haluaisivat tai pystyisivät opsikelemaan samoja asioita YHDESSÄ aikuisten kanssa kuusivuotiaana, vuotiaana tai toisaalta vanhuusiässä? Vartiotorniopetus tapahtuu kaikki yhdessä-periaatteella.

Samat asiat pakkosyötetään kaikille samalla tavalla. Oikeissa kouluissa näin ei opeteta. Kouluissa opetus on aina ikäluokkkien mukaan. Teineille omat ja lukiossa omat. Samalla lapsen kyky ottaa mitenkään vastaan hengellisiä ja tunnustuksellisia abstrakteja rakenteita ja muodostaa niistä mielikuvia, hänen OMA hengellinen vakaumuksensa muotoutuu monikulttuurisessa koulussa monen eri uskonnon, kulttuurin, kielen ja etnisen alkuperän ilmapiirissä.

Kuoulssa saa laajemmat ja yhteiset puitteet kasvaa hengellisesti, Jehovan todistajien sama perusteiltaan jatkuvasti muuttuva oppi päähän pänttämällä kaikille vauvasta vaariin on pedagogisesti, kehityspsykologisesti ja lapsen jaksamisen kannalta raskas ja elinikäisiä vaurioita tuottava. Heidän oman ikäryhmänsä kykyä ottaa vastaan Vartiotornin puuduttavia, koossa pysymättömiä. Mielestäni lapset pitäisi vapauttaa kaikesta hengellisestä pakkosyötöstä 16 ikävuoteen asti.

Sen jälkeen heillä olisi 4 vuoden kastekielto, vasta neljän vuoden jehovaopintojen jälkeen reilusti yli 18 vuotiaana voisi halutessaan osallistua kasteelle. Silloin aivopesu ei vääristäisi ja häiritsisi lapsen kehitystä hänen persoonallisuuttaan vaurioittaen ja lapsi olisi täysin luvallisesti ja syyllistämättä täydellisen vapaa osallistumasta mihinkään uskonnolliseen propagandatilaisuuksiin - jehovissa puhutaan vuosien indoktrinaatiosta ei vaihtoehtoja eikä pohjatietoja pakkosyötön sisällöistä tietämättömille videoineen ja internetsarjoinen.

Siksi inhoan jehovien pakkosanelua ja yksisilmäistä suvaitsemattomuutta ja sivistymättömyyttä ihan koko sydämestäni. Valitettavasti meillä Suomessa ei ole vielä puututtu lainsäädänöllisesti lasten tukalaan asemaan näissä vanhojen ihmisten pakkolaitoksissa.

Lasten on voitava saadaa elää toisten lasten kanssa ikätasonsa ajatuksissa ja touhuissa sekä ja kasvaa vapaana amerikkalaishuuhaakulttien vaaroista. Publicerades den 25 juli Thank you for remembering the broken and lost souls this Watchtower Victims Memorial Day. We hope we can bring greater awareness and bring an end to this cult.

Please help us acquire the necessary filming equipment to make our upcoming documentary that will expose the Watchtower Corporation. This will not be a one time documentary as we will continue to create and produce more and more films.

We will be interviewing many people with their experiences and also uncover the truth about the Watchtowers history and hidden fallacies! Please donate to our site at https: You are not alone.

We fight in this together! Mun tarina on yksinäisen ja pelokkaan lapsen tarina. Kotiasioista ei ole saanut puhua muille. Meillä on riidelty hirveästi ja jopa autossa vihaiset ilmeet ja eleet on peitetty kun joku tuttu tulee vastaan, hymy ja iloinen tervehdys nousee kasvoille kolmeksi sekunniksi.

Sitten se huuto alkaa taas. Olen riesa ja joudun lunastamaan hyväksynnän hetket kaikenlaisilla maineteoilla. Siksi olen alkanut kiinnostua Jehovan todistajista. Jaksaisin kyllä näitä "kultin" puutteita ja tiukkojakin sääntöjä, kunhan saisin ystäviä, joiden käytökseen voisi turvata.

Olisiko Jehovan todistajat minulle sopiva uskonto? Olen tottunut miellyttämään ja toimimaan alistetusti. Mua ei haittaa, vaikka on tiukat säännöt ja omia ajatuksia ei tarvitse aina kuunnella.

Ei niissä ole paljon kuuntelemisen arvoistakaan. Onko Jehovan todistajissa minunkaltaisiani, olen muuten normaali, mutta minulla on ollut homoseksuaalisia suhteita koko nuoruuteni ajan. Nyt olen jo En ole julkihomo enkä näytä ulospäin homolta.

Voin rakentaa pysyvämmäkin suhteen seurakunnassa, jos sen julkistaminen on vaikeaa. Olen salailun ja peittelyn "ammattilainen". Kertokaa kokemusksistanne, ainakin tässä ketjussa monen kirjoitus kuulosti tutulta ja mielenkiintoiselta. Pysy mahdollisimman kaukana kaikista mormoneista, jehovista ja muista huijarilahkoista!

Ne haluu päättää kaiken sun puolesta. Ja aina samalla tavalla, kenelläkään ei ole mitään keskustelunvaraa. Ja sit - hups - joku vuosiluku siirretään hallintoelimen määräyksellä sata vuotta eteen päin ja se onkin uusi totuus ja siihen kaikkien on uskottava!

Jehovis ja muis amerikkalaisis lahkois tulee nuorena vaa hulluks. Kato vaik nuorten jehovien keskusteluja ympäri maailmaa.

Ja jopa 10 vuotiaat kastetut Jehovan todistajat joutuvat allekirjoittamaan itsemurhaan sitouttavan kultti kortin. Nimi alle paperiin ei verensiirtoa niin jopa oma JT-isä tai äiti pitää siitä huolen että rituaali tapahtuu. Kuvitellaan, että maailma olisi sen verran parempi, ettei jehovii olis.

Varmaan raha olisi löytänyt USAan muutenkin. Onko jehovat vastavoima jollekin? Miks tyhmii uskontoi yleensä on? Ne vaan orjuuttaa ihmisii ja sit ku ne pääsee niskan päälle ni lahkojobtajist tulee ihan hullui vallantavoittelijoit. Mä uskon Jumalaan enkä tarvi siihen kyl jehovii enkä muita. Luotan, että Jumala tuntee oman lapsensa ja ohjaa sekä suojelee.

Maailmas on mennyt sata vuotta kovaa. Siks nää lahkokultit huijaakin ihmisii, mun mielest ihmisel on suora yhteys kaikkivaltiaaseen, omaan luojaansa.

Turhat ihmisten keksimät uskonnot aiheuttavat sotia ja niiden siunauksella raiskataan lapsii ja murhataan naisii esim. Hyi yäk ja kääk et oksettaa! En kyllä suosittele Jehovan todistajia elämänuraksi, jos olet homo.

Vaikka tulevaisuudessa tilanne tulee muuttumaan edelleen parempaan suuntaan, moni vanhan liiton jehova pitää kiinni seuran homovastaisista asenteista. Tässä on videokooste, joka kertoo jehovien tämänhetkisen suhtautumistavan homoihin: Jo täst eilisest esimerkkijehovatytöst on juttuu myös tääl: Täs on samast jutust viel - hei kamoon kaikki - tää tapahtui siis eilen!!

En usko, että tuo video on todellinen. Siinä esiintyvät ihmiset on koottu jostain muusta kokouksesta ja laitettu esittämään todistajii. Miks tää menee kaikki feikkaus ain läpi niin helposti?

Minäkin haluaisin uskoa, että tuon eilisen videon tyttö ei olisi totta! Jehovalauman edessä toistamassa häneen iskostettuja iljettäviä kiristyskeinoja - joista sitten lauma sekoaa ihan aplodien kera!

Kuvitelkaa kun tämä 10 vuotias jehovatyttö pakotetaan maanantaina koulussa katsomaan tämä video ja lukemaan pari kommenttia?

Sekä pari valittua sanaa ja pilavideota luokkatovereiltaan? Onko arvon vartiotorni valmistautunut lähettämään tytön kiireelliseen psykiatriseen hoitoon? Miten näitä indoktrinaation lapsiuhreja voidaan auttaa? Nouskaa tällaista hulluutta vastaan siellä jehovissa! Ette te voi olla kaikki näin idiootteja!

Herättää keskustelua ja video vuotiaasta innokkaasta karttajajehovatytöstä leviää kulovalkeana netissä https: Mikä saa sinut epäilemään videon aitoutta, kun siinä toimittiin juuri niin kuin järjestö todistajiltaan edellyttää? En ihmettele, että järjestön toimintatavat hävettävät ja aiheuttavat paniikinomaisen tarpeen selitellä ne olemattomiin. Älä etsi tekosyitä, joiden nojalla voisit olla yhteydessä erotettuun perheenjäseneen esimerkiksi sähköpostitse. Vaikka jonkin välttämättömän perheasian hoito voikin joissakin harvinaisissa tilanteissa vaatia yhteydenpitoa, tällainen kanssakäyminen tulisi pitää mahdollisimman vähäisenä.

Uskolliset kristityt perheenjäsenet eivät etsi tekosyitä voidakseen olla tekemisissä erotetun sukulaisen kanssa, joka ei asu kotona. Kristilliset ihmiset ovat tuottaneet esim. On muistettava että lahko tuottaa Uskontojen uhrien tuki ry: Vartiotornit EIVÄT ole ilmaisia, jehovat maksaa nykyään itse lehdistä moninkertaisesti niiden painokulut. Lasten ja nuorten on hyvä ymmärtää, ettei Vartiotorni ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö, vaan yksi maailman rikkaimmista uskonnon muotoon rakennetusta sijoituskorporaatioista.

Uskontona se saa vapaasti rahastaa ja työllistää ilmaiseksi ihmisiä ja yhteiskuntaa maksamatta palkkaa ja veroja tai eläketurvaa. Jehovat on eri maiden verotusoikeuden mukaan joko luostarilaitos, avustusjäjrestö!!!!! Siksi koko Vartiotorniseuran tilinpäätökset saadaan pitää salaisina. Seuran omaisuus arvoidaan olevan miljardien dollarien luokkaa. Sen tuottoja ei tulouteta liikkeen kannattajille eikä niistä tiedetä tarkkaan hallinnon ulkopuolella.

Kun itse olin nuori oli opiskeleminen kirosana lahkossa. Sitä se on, tosin vähenevissä määrin, edelleenkin. Tosi tosi kristitty kun ei haaskaa aikaansa turhuuksiin vaan panostaa elämänsä lahkon palvontaan. Kun todellisuus koittaa ja pitäisi löytää paikkansa oikeassa elämässä ja etenkin työelämässä, se on vaikeaa ja menee kaikenaikaa vaikeammaksi. Vain ne jotka panostavat opiskelemiseen ja erityistaitojen oppimiseen on se sitten mitä tahansa muuta alaa kuin kirjallisuuden jakelu , tulevat pärjäämään tulevaisuudessa.

Kouluttamattoman tai sanotaanko pelkän peruskoulutuksen varassa olevan lahkonuoren on äärimmäisen vaikeaa pärjätä saati menestyä tulevaisuudessa. Onneksi onnistuin tyttäreni kanssa. Sain motivoitua hänet opiskelemiseen ja nyt kun hän on valmistumassa, hänelle on tarjonnut työtä kaikki kolme suurinta tv-kanvaa sekä graafisen alan arvostetuin erikoisliike. Hän voi tänään valita hyväpalkkaisen työpaikan, jonka itse katsoo parhaimmaksi ja tulee saamaan hyvää palkkaa. Hän tulee jatkossa tekemään siistiä mukavaa työtä jota hän ennenkaikkea tykkää tehdä.

Ja tietää olevansa myös jatkossa haluttu työntekijä alallaan. Te lahkonuoret jotka olette nyt lopettamassa opiskelujanne ja valmistautumassa kenties yhdistettyyn saarnaaja-siivooja uralle, miettikää vielä hetki tulevaisuuttanne.

Paratiisissa ei tarvita siivoojia, mutta opiskeleminen kannattaa tulevaisuudessa siipenne paratiisien yli. Taitaa olla niin, ettei moni lahkolaisista edes halua katsoa taakseen sillä se paljastaisi pelottavan tulevaisuuden. Sitä on mukavampi odotella sokkona ja uskotella itselleen kaiken olevan hyvin.

SEURA painottaa juuri tänä päivänä enemmän kuin koskaan akateemisen opiskelun vaarallisuutta! Tämä on niitä asioita mihin seura tulee pahasti kompastumaan n.

Jengi huomaa työttömänä, valtakunnan palvelus kourassa vuonna , että V.. Nyt riitti nää jutut. Tai sitten toivon liikoja. Luupäitä, kilttejä, mutta tahdottomia aina riittää. Toivon vain, että ihmisten hyväksi käyttö loppuisi jo.. Järjestön tarpeet asetetaan aina omien tarpeiden edelle - myös koulutukseen suhtautumisessa. Onko jehovis paljon lääkäreitä, kun ne päättää jäsenten verensiirroista. Tiedän, että on Suomessakin joitakin "sairaalayhteyskomiteoita" ainakaan mun tietääkseni niillä ei olis lääkärin koulutusta vaan ne on samoi äijii kuin oikeuskomitean "oikeusoppineet".

Onko siis valtaa pitävät yhtä päteviä kaikkiin virkoihin jehovissa? Jos jehovantodistajalääkäri kuuluisi lahkon sairaalayhteyskomiteaan, niin kyllä asetelma olisi ammattieettisesti ongelmallinen. Lääkärinä tämä jehovantodistaja olisi sitoutunut pitämään yllä elämää parhaan kykynsä mukaan. Joskus potilaan hengen säilyttämiseksi verensiirto on ainoa vaihtoehto. Sairaalayhteyskomitean pyrkimys taas on kieltää verensiirto hoitotoimenpiteenä siinäkin tapauksessa, että verensiirron tekemättä jättäminen johtaisi potilaan kuolemaan.

Mikäli siis jehovantodistajalääkäri kuuluisi sairaalayhteyskomiteaan, hänen tulisi ammatillisten arvojensa vastaisesti edistää lahkon arvoja. Lääkäri joutuisi toimimaan ammattinsa eettisiä periaatteita vastaan. Onko Jehovantoditajat Uskonnollisen Yhdyskunnan palveluksessa ainoatakaan laillistettua lääkäriä? Aamurituaalisi on jälleen suoritettu, kymmeniä eri nikkejä saman tyypin aikaansaamia.

Aloitin masennuslääkkeiden käytön keväällä jonkinlaisen romahduksen seurauksena. Samaan aikaan aloin myös käydä psykiatrilla. Psykiatri ei kaivautunut kovin paljon menneisyyteeni, vaan keskittyi enemmänkin siihen, miltä oloni sillä hetkellä tuntui. Uskonnosta ei myöskään keskusteltu kuin ohimennen. Minulla oli valtava halu saada itseni kuntoon. Niinpä kun jonkin ajan päästä tunsin lääkkeistä olevan jotain hyötyä, lopetin niiden käytön.

En kuitenkaan pärjännyt omillani ja jonkin ajan päästä jouduin nöyrästi aloittamaan niiden käytön uudelleen. Toisaalta psykiatrin kanssa emme koskaan keskustelleet menneisyydestä, muuta kuin pintapuolisesti. Ehkä yritin salata jotain, tai ehkä en vain osannut olla avoin. En halunut kertoa yksinäisyyden tunteista seurakunnassa, tai ahdistuksesta jota tunsin kokouksiin mennessäni. Ehkä vaitonaisuudella suojelin myös vanhempiani, koska hekin olivat todistajia.

Niinpä keskustelumme olivat hyvin pintapuolisia ja kiersimme elefanttia olohuoneessa. Ainoa tilanne jossa pelkkä lääkitys voi auttaa, on tietystä elämäntilanteesta johtuva väliaikainen masennus. Mutta mikäli masennus jatkuu, on syytä "kaivaa pintaa syvemmälle". Oman kokemukseni perusteella Jehovan todistajien kirjallisuudessa tunnetaan yleisesti vain tämä väliaikainen masennus. Todellisuudessahan kaikki masennus voi olla väliaikaista, mutta jos syvempiä traumoja ei hoideta, ei masennuksesta päästä koskaan eroon.

Voiko Jehovan todistajuus aiheuttaa tällaista sterssiä ja ohjeistaa oireiden todellisten syiden peittelyyn jopa lääkärissä? Kaarina Hakalan kirjoittaman kirjan "Ovelta ovelle", jehovantodistajain oppien tutkiskelua, tarkastusluki lahko-oppien osalta entinen todistaja, joka oli entinen siitä syystä että hänen lapsensa rupesivat oirehtimaan aina kun rupesi olemaan lähtö sinne "valtakunnansalille".

Lahko-opit ovat varmasti paljon muuttuneet jo tuonkin kirjan julkaiususta, mutta oireilun synnyttäminen pysyy. Johanneksenpojan kotisivuilla on kirjallisuuslinkit, ja mm. Ensimmäinen askel on aina lahkon jättäminen. Tukea ja vertaistukea voi ensinnä tavoittaa vaikkapa entisten todistajain foorumilta veljesseura. Nykyisin jehovanakin olo alkaa tosin helpottaa, kun internetissä on keskusteluryhmiä, joissa voi saada kultista riippumatonta oikeaa tietoa ja kohdata jehovia turvallisella maaperällä.

Avoimuus, ongelmien aiheuttamisen tunnustaminen niiden selvittely yhdessä sekä erilaisten karttamiskiristyksien heittäminen romukoppaan taitaa olla jehovien pelastumisen elinehtoja. Vaikka kultin asioista tiedetään vain minimaalisen vähän eikä uskollinen jehova uskalla sanoa sanaakaan kulttinsa senhetkisen doktriinin ulkopuolelta, jotakin on sentään internetissä paljastunutkin.

Ruotsissa ollaan askelta edellä myös eri kulttien lainsäädännössä sekä uhrien auttamisessa. Kannattaa hieman skarpata kielitaitojaankin, jos pipo aklaa kiristää liikaa. Suomen todistajat jätti viime vuonna yli jehovaa. Johtopäätökset on hyvä tehdä ajoissa, kun on vielä nuori ja järjissään.

Nyt USAn pressa tweettaa: Onko loppu jo lähellä? Miten jehovissa uusi käänne nähdään? Rauhoitelkaamme lapsiamme ja rukoilkaamme Taivaan isää. Ameriikkalaiset eivät tiedä mitä he tekevät. Älä itse lietso pelkoa!

Kyllä ne USAn puolustushallinnossa tietää tasan tarkkaan mitä tekevät. Eikä ydinasenappi ole todellakaan yhden töyhtöpään käden ulottuvilla! Puheet on ihan eri asia kuin todelliset toimet. Niin kauan kuin on rauhallista ei todennäköisesti ole sen enempiä aiheita pelotella junioreita.

Nykyään tietoa on ehkä jo liikaakin saatavilla. Tämä ketju on hyvä esimerkki siitä, miten internetistä poimimalla löytää epäedullista materiaalia myös kunnioitetuista ja tunnustetuista yhteisöistä. Tietenkin nuoret ymmärtävät, että kriittinen suhtautuminen näihin "paljastuksiin" on todella tärkeää. Ne ovat usein täysin valheellisia ja niiden tehtävä on ainoastaan mustamaalata.

Toinen asiani koskee nuorten kohtaamaa jatkuvaa uutisvirtaa sosiaalisessa mediassa. Jopa tosiaan USAn ylin johto pitää koko maailmaa varpaillaan twitterissä - mediassa, jota ei ole vielä kukaan presidentti käyttänyt poliittisen vallankäyttönsä välineenä. Onko tässä tapauksessa kysymys nyt niistä "Saatanan propagandavllineistä", mistä Vartiotornikin aloituksen lainauksessa puhui? Voi olla, mutta tärkeintä on suhtautua tiedon tarjontaan maltillisuudella. Väärää tietoa on internet pullollaan ja lisää tuntuu tulevan, niin kuin on nähty.

Siksi on tärkeää, että on vain yksi tietokanava, johon voi luottaa. Jumalan maanpäällinen ainoa tietokanava, jonka antama tieto on varmasti luotettavaa ja totta. Jumalan Järjestö ei pilkkaa muita vaan kutsuu kaikkia kerääntymään Raamatun totuuden ääreen. Minä olen hypännyt , hän ei, Sjöberg sanoo ruotsalaislehti Sportmagasinetin juuri julkaistussa haastattelussa.

Sjöberg unohti mainita, että Holmilla on olympiakulta, joka häneltä itseltään jäi saavuttamatta. Sjöberg myöntää, että Holm on hyvä hyppääjä, jopa yksi kaikkien aikojen parhaista. Mutta Holmin lausunnot kismittävät vuotiasta Sjöbergiä.

Sjöberg ihmettelee myös sitä, että analyyttisesti urheilemiseen suhtautuvalla Holmilla on tietokoneellaan tallenteet kaikista hypyistään. Kysymys kuuluukin, kumpi noista vaihtoehdoista on perverssimpi? Sjöberg tuli urheilu-uransa aikana menestyksen lisäksi tunnetuksi myös terävästä kielestään ja playboyn elämäntavastaan. Ex-hyppääjä on edelleen erittäin tunnettu henkilö kotimaassaan, ja sen hän sai kipeästi huomata pari vuotta sitten.

Sjöbergin naama pysyi iltapäivälehtien sivuilla parin viikon ajan, kun hän jäi kiinni kokaiininkäytöstä göteborgilaisessa yökerhossa yleisurheilun EM-kisojen yhteydessä. Mielestäni rattijuopumus on pahempi juttu kuin se mitä tein sinä iltana EM-kisojen aikaan, Sjöberg sanoo. Työelämä Tiede Pääkirjoitus Kommentit. Nyt tulee vettä, myös myrskyvaroitus annettu — sähköt poikki tuhansilta kotitalouksilta. Horoskooppi Sarjakuvat Kamala luonto Nemi Dilbert. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset.

Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet.

: Live tulospalvelu vainpornoa

Live tulospalvelu vainpornoa Escort anal ilmaistapornoa
Pano vessassa porno mobiili Ainoat viihdykkeet oli paloviina, suolikaasun päästely, runkaus ja sitten myöhemmin nussiminen. Koti ei ollut koti enään sinne tultua ulkopuolisen. Alunperin kirjoittanut Zervuska Haidis. Där fick han rådet att söka förtröstan hos Jehova, glömma och förlåta. Kaikki lähtee kasvatuksesta, toisiin tulee "valuvikoja" jo lapsena, toisiin nuorena ja sitten unohdetaankin jo mitä oli olla ihminen, joka kunnioittaa toista ihmistä ihmisenä.
Mummo porno videot escort girls helsinki Liukas pimppi seuraa oulu

Categories: Paikallinen Kurikka

live tulospalvelu vainpornoa · 03.01.2018 at 22:19

-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *